Vzniká nové provázané univerzum seriálů a filmů Stana Lee

Vzniká nové provázané univerzum seriálů a filmů Stana Lee | Fandíme seriálům
POW! Entertainment
Zobrazit dalších 9 obrázků
Čekají nás stovky seriálů, filmů, videoher, hraček a jiných zábavných produktů.

Jeden z největších vypravěčů všech dob, Stan Lee, pomohl stvořit proslulý Marvel svět, který se z komiksů dostal až na plátna kin a na televizní obrazovky. Kdo by neznal Thora, Spider-Mana či Black Panthera, že? Stan Lee ovšem nepracoval jen na Marvelu, ale vyprávěl i příběhy pod společností POW! Entertainment. Neskutečné množství příběhů. Společnost nedávno uzavřela dohodu s Genius Brands a příběhy z obdivuhodné imaginace Stane Leeho přinese do světa showbyznysu. V podobě seriálů, filmů a jiných produktů.

Již v minulosti jsme od POW! Entertainment mohli vidět animovaný seriál Stan Lee's Cosmic Crusaders a nedávno jsme vám přinesli oznámení projektu Stan Lee’s Superhero Kindergarten s Arnoldem Schwarzeneggerem. Nová dohoda toho přinese mnohem více. Těšit se můžeme na stovky nových projektů z provázaného univerza, jež budou zahrnovat seriály, filmy, videohry, hračky a další odvětví zábavy.

Je skoro nemožné si představit, že jedna mysl stvořila všechno tohle bohatství,“ prozrazuje ředitel Genius Brands, „Samotné spinoffy vzdorují představivosti. Od animovaných seriálů, přes hračky, videohry až po každý licencovaný produkt, jaký si můžete představit, postavy od Stana Leeho naplnily obrazovky a maloobchodní police po celém světě. Žádný tvůrce více neovlivnilo popkulturu a nevytvořil tak úspěšnou zábavu, jako právě on.“

Na odhadování, čeho všeho se v budoucnosti dočkáme, je zatím trochu brzy. Dohodou se ovšem otevřeli dveře k nepřebernému množství zábavy, kterou Stan Lee stvořil po práci na Marvelu. Kdo ví, třeba se propojený svět POW! Entertainment stane jednou stejně úspěšným, jako Marvel. Vy si v galerii můžete připomenout animovaný seriál Stan Lee's Cosmic Crusaders.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest