DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý seriálový program

DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý seriálový program | Fandíme seriálům
DC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Legends of Tomorrow, Batwoman, Black Lightning, The Flash, Titans a mnohem víc. Obrovská DC akce se blíží. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Pennyworth vystřídají Legends of Tomorrow. Tvůrci seriálu a hlavní herci si pro fanoušky připravili Q&A (otázky a odpovědi) a spoustu zábavy. Proberou nejdůležitější momenty dosavadních sérií a podívají se s námi na řadu šestou. Další panel si pro sebe urvali „nedivnější hrdinové světa“ aka Doom Patrol. Hlavní herci Matt Bomer, Diane Guerrero, April Bowlby a další prodiskutují milovanou bizarní sérii.

Následovat bude očekávaná novinka Superman & Lois. Výkonní producenti prodiskutují historii Supermana, od komiksů až po jeho cestu na televizní obrazovky, prozradí, co fanoušci mohou od seriálu čekat a proč jsou postavy důležité pro dnešní svět. Panel bude mít stejně jako předchozí prezentace okolo půl hodiny.  

Do trošku jiných superhrdinských vod nás zavede Lucifer. V plánované dvacetiminutovce dojde na dosud neviděné zábavné video z natáčení čtvrté řady a čeká nás exkluzivní klip z muzikálové epizody Another One Bites the Dust. Producenti prozradí, proč byla příprava masivní muzikálové epizody tak náročná. Po slavném pekelníkovi nastoupí přisprostlí Titans. Probere se smrt jedná z postav, role Nightwinga a uvidíme náznak toho, proč právě třetí série bude tou největší.

Poslední na řadě jsou dvě skoro čtyřicet minut dlouhé prezentace oblíbených DC superhrdinek. První se ukáže Stargirl. Herečky Brec Bassinger, Amy Smart, Yvette Monre a další si přichystali panel plný zábavy. Tým za nejnovější DC hrdinkou Batwoman se vrátí k první sérii a ukáží nám zbrusu nový pohled na následující řadu.

K vidění toho bude opravdu mraky a pokud vás kromě seriálů baví i DC filmy, čekají vás regulérní Vánoce. Budete se dívat na jednotlivé panely? Napište do komentářů, na jaký se těšíte nejvíc. V galerii najdete exkluzivní plakáty na celý DC Fandome a dále plakáty zmíněných seriálů.  

Zdroje: Deadline, Slashfilm, Comicbookmovie

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest