Class Action Park: HBO představí nebezpečný zábavní park, ve kterém reálně umírali návštěvníci

Class Action Park: HBO představí nebezpečný zábavní park, ve kterém reálně umírali návštěvníci | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 9 obrázků
V ukázce je k vidění spousta dobových záběrů, které zachycují i samotné nehody.

Nová streamovací služba HBO Max samozřejmě láká velkými hity jako je například očekávaný DC snímek Justice League Snyder Cut, či epický sci-fi seriál Raised by Wolves. Originálních projektů bude ovšem mnohem více a vám by neměly uniknout ani ty, o kterých se příliš nemluví. Například takový dokument Class Action Park se zaměřil na zábavní park, ve kterém zemřelo několik lidí.

O nebezpečném zábavním parku z New Jersey napsal Seth Porges již krátkometrážní dokument v roce 2013. Teď se ovšem spojil s Chrisem Charlesem Scottem a natočil vůbec první celovečerní dokument. Snímek měl jít původně na festivaly, ale nakonec ho odkoupila právě streamovací služba HBO Max.

„Class Action Park je první celovečerní dokument, který prozkoumá legendu, odkaz a pravdu za místem, jenž dávno vstoupilo do říše mýtů. Pro některé byl nechvalně proslulý zábavní park z New Jersey nejpůsobivější zábavní park na Zemi. Místo, kde mohli nešťastní teenageři v osmdesátkách upustit páru a zažít věci, které jak se zdálo, porušovaly zákony zdravého rozumu (a možná i fyziky). Pro jiné to byla špatně koncipovaná smrtící past. Jedno je jisté, podobné místo nikdy nebude znovu existovat. Film se vyhýbá pasti nostalgie a využívá investigativní žurnalistiku, nově objevené a nikdy předtím neviděné dokumenty a nahrávky, originální animace a rozhovory s lidmi, kteří park prožili, aby vůbec poprvé odhalili pravdivý příběh.“

Synopse i první trailer slibují, že nás dokument opravdu podrobně zasvětí do šíleného zábavného parku. Potěší i obrovské množství dobových záběrů, kde jsou dokonce k vidění i zmíněné nehody. Po shlédnutí ukázky ihned pochopíte, proč zde zemřelo několik osob. K vidění bude dokument už 27. 8. 2020. V galerii najdete plakát a fotografie z dokumentu.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest