Koruna: Čtvrtá série odhaluje datum premiéry a představuje se v prvním traileru

Koruna: Čtvrtá série odhaluje datum premiéry a představuje se v prvním traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Velké davové scény, krásně nasnímané detaily a pohled na vznešenou princeznu Dianu. To vše v sobě má atmosférický první trailer.

Velkolepý a jedinečný seriál od Netflixu Koruna (The Crown) konečně odhalil představitelku princezny Diany pro svoji pátou a šestou řadu. Tím ovšem malinko předbíháme, protože nás teprve čeká řada čtvrtá. Naposledy uvidíme v roli Alžběty II. oscarovou Olivii Colman a princeznu Dianu si ve čtvrté řadě zahraje Emma Corrin. Inu, série vypadá opravdu lákavě a my se konečně dočkali oznámení data premiéry a prvního traileru.

Dočkáme se jí 15. 11. 2020. Pár měsíců si ještě musíme počkat, ale mělo by to stát za to. Ostatně Netflix se svým předním seriálem nikdy nespěchá, páté řady se dočkáme až v roce 2022. Ve čtvrté sérii bychom měli sledovat příběh královské rodiny od roku 1977 do roku 1990. Čeká nás představení princezny Diany a její svatba s princem Charlesem, či vniknutí do Buckinghamského paláce v roce 1982.

První trailer je sice ani ne minutu dlouhý, ale bez problému přesvědčí, že Koruna je zpátky. O nádherném vizuálu či perfektním dobovém zasazení ani nemusíme psát, seriál si pořád drží laťku, kterou nastavil. Olivia Colman rázně pronáší: „Něco tak důležitého jako monarchie si jednoduše nemůže dovolit selhat,“ do toho střihači ukazují velké davové scény i krásně nasnímané detaily a zakončují to pohledem na majestátně vypadající Dianu. A vy máte husí kůži. Přesvědčte se sami. V galerii najdete fotografie ze čtvrté série.

Zdroj: Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest