HBO připravuje seriál, kde vás hvězdy jako Keanu Reeves zkusí uspat

HBO připravuje seriál, kde vás hvězdy jako Keanu Reeves zkusí uspat | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit dalších 13 obrázků
Vědecky navržené příběhy, okouzlující hudba, ohromující záběry a vyprávění od Nicole Kidman či Oscara Isaaca. Usnuli byste? 

Posledních pár měsíců nebylo díky celosvětové pandemii příliš klidných a rok 2020 už dnes spousta lidí neřadí mezi zrovna ty nejlepší. Řekl bych, že každý je rád, když se po náročných dnech konečně uvelebí do postele. Ale ne vždy se usíná snadno. S tím nám má pomoci nový seriál od streamovací služby HBO Max Svět klidu (A World of Calm), ve kterém se vás hvězdy jako Keanu Reeves pokusí uspat.

Deset půlhodinových epizod bude kombinovat hypnotické záběry s vyprávěním hvězdných herců. Za projektem stojí tvůrci populární aplikace Calm and Nutopia a tým, jenž přinesl úžasný dokumentární seriál Neobyčejná planeta. Každá epizoda představí relaxační příběh navržený tak, aby uklidnil diváka (či posluchače). Cílem je přivést diváka do klidu skrze vědecky navržené příběhy, okouzlující hudbu a ohromující záběry. Mezi vypravěči budou Keanu Reeves, Nicole Kidman, Mahershala Ali, Idris Elba, Oscar Isaac, Zoë Kravitz, Lucy Liu a Cillian Murphy.

„Se značným množstvím stresu a chaosu se kterými se všichni v této obzvláště náročné době potýkáme, bychom si všichni mohli užít alespoň trochu řízené relaxace a Svět klidu je zde, aby pomohl,“ uvádí producentka Jennifer O’Connell. „Díky uklidňujícím záběrům a klidnému vyprávění doufáme, že se tenhle HBO Max originální projekt stane součástí vaší každodenní rutiny.“ Inu, projekt zní opravdu zajímavě a bude čistě na divácích, zda jim podobná relaxace vyhovuje. Myslíte, že by vás Keanu Reeves či Nicole Kidman dokázali uspat? V galerii se podívejte na herce, které ve Světě klidu uslyšíme.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest