Gotham P.D.: Nový seriál provázaný s filmovým Batmanem se podívá na hrdinovy začátky

Gotham P.D.: Nový seriál provázaný s filmovým Batmanem se podívá na hrdinovy začátky | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Fanouškovská akce DC FanDome krom nového filmového Batmana představila také seriál, který s ním bude úzce souviset.

Když v noci na dnešek Matt Reeves představil fanouškům první trailer na nového The Batmana s Robertem Pattinsonem, rozpovídal se při tom také o seriálu Gotham P.D., který vzniká souběžně s filmem a bude s ním úzce provázaný. Reeves znovu zopakoval, že seriál připravuje Terence Winter, spoluautor Mafie v Atlantic City, ale přidal i další podrobnosti.

Seriál je zasazený do města Gotham a soustředí se na jeho policejní sbor. Na jeho silně zkorumpovaný policejní sbor. Korupce napříč městským zastupitelstvem bude obecně stěžejním tématem série. Ta je zasazená před události The Batmana. Film se konkrétně odehrává v době, kdy temný rytíř má za sebou už skoro dva roky čištění gothamských ulic, seriál je zasazený období prvního roku Batmanova působení.

Je to právě vstup maskovaného mstitele na scénu, co ve městě rozkolísá zamrzlou situaci. To, jak Batman ovlivňuje policii, bude pro sérii také jedním z klíčových elementů. Celý příběh uvidíme z pohledu zkorumpovaných policistů a konkrétně především z pohledu jednoho konkrétního. Seriál bude příběhem boje o jeho duši. Protagonista pochází z rodiny, kde se policejní řemeslo předává už po generace a Reeves znovu zdůraznil, že korupce v Gothamu je enormní a táhne se léta.

Jak se Gothamem bude šířit legenda o Batmanovi, postupně nám budou představeny další a další postavy. Některé zcela nové, vytvořené pro seriál, některé známé z komiksů. To všechno, zatímco na pozadí pomalu roste legenda o maskovaném mstiteli z temných uliček.

Zatím není zřejmé, kdy seriál uvidíme, ale dávalo by smysl, kdyby jej služba HBO Max uvedla příští rok, společně s premiérou The Batmana. Zřejmé zatím není ani to, zda se v sérii objeví Robert Pattinson jako Batman anebo jakákoliv jiná postava z chystaného filmu.

V galerii můžete vidět gothamské policisty (včetně komisaře Gordona) ze snímku The Batman.

Zdroj: DC FanDome

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest