Vychováni vlky: Trailer na očekávanou sci-fi od Ridleyho Scotta nešetří epickými momenty

Vychováni vlky: Trailer na očekávanou sci-fi od Ridleyho Scotta nešetří epickými momenty | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 15 obrázků
HBO má zřejmě velké seriálové eso v rukávu.

Nedávno jsme se dočkali traileru na sci-fi seriál Raised by Wolves, který 3. 9. 2020 nabídne streamovací služba HBO Max. A většina těch, kteří ho viděli, se asi shodne na tom, že seriál vypadá velmi zajímavě a má velký potenciál. 

Raised by Wolves: Trailer na epickou (a matoucí) sci-fi sérii od tvůrce Vetřelce
 

Ostatně jeho tvůrci jsou Aaron Guzikowski a Ridley Scott, který je duchovním otcem Vetřelce, což je jeden z pilířů sci-fi žánru. 

Nyní je nám nabízen další trailer na očekávaný seriál a pokud předchozí trailer zaujal, tak pro tuhle upoutávku to platí dvojnásob. Trailer odhaluje více z příběhu o dvojici androidů, kteří byli pověřeni úkolem vychovávat a chránit děti na tajemné planetě. Ale jak se dalo čekat, trošku se to ztvrtlo a ona ochrana dětí pro androidy znamená trošku něco jiného, než si někteří lidé představovali. 

Očividně můžeme očekávat variaci na postapokalyptické sci-fi, ovšem protknuté filozofickými otázkami, zajímavými postavami, epickými akčními scénami a slušnou dávkou brutality. 

Zdá se, že půjde o onu sérii, která bude testovat hranice žánru a nebude sázet jen na neustále omílané prvky, které jsou k vidění v každém druhém vědecko-fantastickém filmu a seriálu. Samozřejmě je tu možnost, že místo promyšlené podívané se dočkáme něčeho, nad čím budou někteří kroutit hlavou (asi netřeba připomínat rozporuplné přijetí Scottova Promethea, který se také snažil být něčím víc než jen "obyčejnou" sci-fi a v některých aspektech to nadělalo víc škody, než užitku), ale zatím to vypadá na seriál, který bude pádným argumentem pro předplacení služby HBO Max. U nás můžeme s potěšením dodat, že seriál převezme české HBO Go (HBO Max u nás není k dispozici).

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest