The Comey Rule: Skvěle obsazená minisérie o Donaldu Trumpovi se připomíná v plnohodnotném traileru

The Comey Rule: Skvěle obsazená minisérie o Donaldu Trumpovi se připomíná v plnohodnotném traileru | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 11 obrázků
Incident s e-maily Hillary Clinton, sabotování voleb Ruskem, či osobní setkání Trumpa a šéfa FBI v Bílém domě. To vše a mnohem víc ukázka nabízí.

V listopadu ve Spojených státech amerických proběhnou prezidentské volby, za oceánem tak kromě pandemie neřeší nic jiného. Už také kvůli tomu, že na vládu současného prezidenta Donalda Trumpa, jenž znovu kandiduje, mají lidé extrémní názory. Buď jsou naprosto loajálními příznivci, nebo naopak zarytými odpůrci. Situace je opravdu vyhrocená, už jen kvůli nespočtu kontroverzí, které první vládu Trumpa doprovázely. Pohled z první ruky na kandidaturu a vládu Trumpa měl i bývalý šéf FBI James Comey, který o tom také napsal knihu A Higher Loyalty, The Comey Rule. Podle ní se natočila čtyřdílná minisérie a ta se teď připomíná v plnohodnotné ukázce.

The Comey Rule působí jako takový aktuální Domek z karet. Prezidenta Donalda Trumpa si zahrál Brendan Gleeson, šéfa FBI pak Jeff Daniels a v dalších rolích se objeví Holly Hunter, Michael Kelly, Jennifer Ehle, Scott McNairy a Steven Pasquale. První dva díly budou k dispozici na stanici Showtime 27. 9. 2020, další dva díly pak následující den. Ještě nevíme, jak bude či nebude projekt distribuovaný mezinárodně.

Nová ukázka nám nabízí skoro tříminutový pohled na očekávanou minisérii. Vidíme incident s e-maily Hillary Clinton, který se stal těsně před volbami, řeč přijde i na sabotování voleb Ruskem, či osobní setkání Trumpa a šéfa FBI v Bílém domě. Minisérie vypadá soustředně, zručně natočená a jak je z castingu zřejmé, i perfektně obsazená. Tvůrci určitě doufají, že dva měsíce před volbami vzbudí co největší rozruch. Uvidíme, jak minisérie nakonec dopadne. V galerii najdete fotografie z minisérie.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest