The Boys: První názory na druhou řadu jsou extrémně pochvalné

The Boys: První názory na druhou řadu jsou extrémně pochvalné | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 29 obrázků
Premiéra se odehraje 4. 9. 2020 a je jasné, že se máme na co těšit.

Premiéra druhé řady drsného komiksového seriálu The Boys streamovací služby Amazon Prime Video se pro "běžné smrtelníky" odehraje až 4. 9. 2020, ale někteří novináři měli možnost už nyní zhlédnout kompletní druhou řadu a není přeháněním prohlásit, že jsou veskrze velmi nadšení. 

The Boys 2: Na novou hrdinku nejsou fandové připravení - koukněte na foto
 

Na serveru sdružujícím profesionální recenze RottenTomatoes je aktuálně k nalezení 19 recenzí s tím, že 95 % z nich je pozitivních a průměrné hodnocení je 8,55 bodů z 10, což je lepší výsledek, než kterým se pyšní první řada. V jejím případě bylo procento pozitivních recenzí 84 % a průměrné hodnocení 7,7 bodů z 10 (nicméně, je na místě zmínit, že jde o průměr z 99 recenzí). 

V případě druhé řady někteří novináři naznačují, že je "větší a lepší" s tím, že samozřejmě nechybí hromada brutální a záměrně přepálené akce, která je nechutně zábavná, ale není to jediný tahák nové řady. Divák dostane možnost zjistit víc o některých postavách, budou odhaleny další detaily z jejich života a osvětlena jejich motivace.

Pochvalu si vysloužilo to, že druhá řada pokračuje v roztomile nekorektním rýpání do aktuálních politických a společenských témat, kdy jsou narážky sarkastické a cynické, ale současně až bolestně trefné. Nicméně, v tomto případě došlo i na kritiku, kdy jeden z recenzentů upozorňuje, že si druhá řada hraje na něco, čím není a to mix díla Stana Lee a Shakespeara.

Novináři pak potvrzují to, co tvůrci slibovali, tedy, že je drahá řada ještě šílenější a ujetější, než první. Máme se připravit na hodně černohumorné a bizarní momenty, které v jiných seriálech neuvidíte. 

Pozitivní body sbírá seriál také za obsazení, kdy je nejčastěji zmiňován Antony Starr jako Homelander, který opět rozehrává herecký koncert, což udělal už v první řadě, kdy si roli zvrácené verze Supermana užíval plným doušky a dělá to znovu.

Dá se tušit, že s přibývajícími recenzemi asi poměr těch pozitivních trochu klesne, ale asi nikterak výrazně, takže je jasné, že druhá řada fandy první nezklame a zřejmě přitáhne i nové diváky s ohledem na to, že se o seriálu začne určitě ještě víc mluvit.

Zdroj: RottenTomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest