Živí mrtví: Počátek konce: Přinášíme novinky, datum premiéry a ukázku k šesté sérii

Živí mrtví: Počátek konce: Přinášíme novinky, datum premiéry a ukázku k šesté sérii | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Šestá řada výrazně pozmění strukturu vyprávění. Čekají nás časové skoky a výjimečné epizody.

Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead) je spin-off veleúspěšného seriálu Živí mrtví, jenž běží už od roku 2015. Letos nás čeká šestá série a podle novinek můžeme vyhlížet opravdu velké věci. Již jsme se dozvěděli, že tvůrci poskočí v čase a viděli jsme krátkou upoutávku. V ní nechyběl Morgan (Lennie James), který ve finále páté řady nebyl zrovna v nejlepší situaci, mihl se v ní Dwight (Austin Amelio) a i jeho láska Sherry (Christine Evangelista). Dnes vám přinášíme několik novinek ohledně struktury vyprávění, datum premiéry, a i nový trailer.

Nejprve se zastavíme u časových skoků. Ano, skákat v čase se nebude pouze jednou, ale rovnou několikrát. Potvrdil to showrunner Scott M. Gimple. Tím by tvůrci mohli zvýšit tempo celé série. Časové skoky ovšem nebudou jediným prostředkem, který pozmění strukturu vyprávění. Jak prozradil producent seriálu Ian Goldberg, některé epizody budou vyprávěné jako antologie. Dočkáme se tak epizod soustředěných pouze na některé postavy.

„Další věc, kterou uděláme a jsme z ní opravdu nadšení je antologická struktura epizod, kde se ponoříme opravdu hluboko do toho, co prožívají postavy ve virginské komunitě. Bude to ve stylu některých epizod, které jsme udělali v minulosti a opravdu si je zamilovali, jako například John Dorie a Laura ve čtvrté sérii, nebo Alicia a Charlie v domě v epizodě Close Your Eyes. Takové vyprávění v šesté řadě uvidíte mnohem více.“

Poslední novinka, před již slíbeným trailerem, se týká scénářů. Tvůrci potvrdili, že všechny jsou úspěšně napsány. První polovina šesté série bude mít premiéru 11. 10. 2020. Nová upoutávka je delší verzí té předchozí, přesto vás čeká hromada nových záběrů. Atmosféra je opravdu silná, výjevy ropných vrtů občas působí jako by z oka vypadly klasice Až na krev, o hutnou zábavu by tak neměla být nouze. V galerii najdete nový plakát a nové fotografie.

Zdroje: Screenrant I, II, III, Comingsoonnet

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest