Jeho temné esence: Dvě nové upoutávky upozorňují na blížící se velkou válku

Jeho temné esence: Dvě nové upoutávky upozorňují na blížící se velkou válku | Fandíme seriálům
HBO/BBC
Zobrazit dalších 8 obrázků
Fandům byly nabídnuty hned dvě nové ukázky.

Asi se shodneme na tom, že první řada seriálu Jeho temné esence/His Dark Materials byla rozhodně povedenější, než film Zlatý kompas, který se inspiroval u stejné knižní série. A tak asi mnohým fandům udělalo radost to, že už před premiérou první řady byla schválena druhá, která bude mít premiéru letos v listopadu. 

Jeho temné esence: Druhá řada bude kratší, ale jako "útěchu" nabídne dva herce z Potvory
 

Víme, že bude kratší, než první, místo osmi dílů bude mít sedm a to vlivem covid-19, ale tvůrci se v minulosti vyjádřili v tom smyslu, že chybět bude epizoda, která nebyla důležitá pro hlavní dějovou linku, takže to není nic, s čím by si seriál neporadil. 

S blížící se premiérou samozřejmě nabírá na obrátkách propagační kampaň, takže jsme se aktuálně dočkali hned dvou nových upoutávek, jednu nabídlo HBO a druhou BBC (seriál vzniká v koprodukci těchto dvou společností) a dobrou zprávou je, že přestože jsou některé záběry totožné, tak současně upoutávky nabízí dostatečné množství odlišných scén, aby nepůsobily jako dvojčata.

Obě ale upozorňují na to, že se blíží velký konflikt, nešetří akcí a epickými momenty. Zdá se, že druhá řada bude o poznání dynamičtější, než ta první, což pravděpodobně dobrá věc, ale samozřejmě bude dál nabízena patrná kritika cíkrve a pozornost se bude soustředit i na vývoj jednotlivých postav. 

Nezbývá než doufat, že sledovanost v případě druhé řady trochu stoupne (v případě první se na HBO pohybovala kolem půl milionu lidí), abychom se dočkali i třetí, protože pokud bude druhá řada tak zábavná, jak se zatím zdá, další bychom se určitě nebránili. Ostatně, druhá řada bude inspirována druhou knihou z knižní trilogie, takže materiál na třetí řadu ještě zbude.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest