TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků

TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků | Fandíme seriálům
Amazon / Netflix / Showtime /HBO Max
Zobrazit dalších 37 obrázků
Superhrdinská šílenost The Boys, 4. řada Farga, animovaný Jurský park, prequel Přeletu nad kukaččím hnízdem, sci-fi od Ridleyho Scotta nebo minisérie o Trumpovi.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8

Vychováni vlky (Raised by Wolves)

Začínáme ve velkém. Hned 4. 9. přijde nová streamovací služba HBO Max s očekávaným sci-fi seriálem Vychováni vlky od tvůrců Aarona Guzikowskiho a Ridleyho Scotta, režiséra pecek jako Vetřelec, Blade Runner nebo Gladiátor. Očekávání jsou ohromně vysoko, a i když se k nám služba HBO Max zatím nedostala, nemusíme zoufat. Již 4. 9. nás čekají první tři díly na HBO Go a další budou s týdenními rozestupy následovat.

Příběh se soustředí na dva androidy, jejichž úkolem je vychovávat lidské děti na tajemné planetě. Zatímco kolonii lidí hrozí zánik kvůli rozdílným náboženským přesvědčením, androidi si začínají uvědomovat, že ovládání víry lidí je zrádný a komplikovaný úkol. Dohromady nás čeká deset epizod a venku jsou více než dva bombastické trailery, které se vás snaží nalákat na velkolepou a ambiciózní podívanou. V hlavních rolích se objeví Travis Fimmel (Vikingové), Amanda Collin a Abubakar Salim. Více o seriálu Vychováni vlky.

 

The Boys

Druhá řada úspěšného krvavého superhrdinského seriálu The Boys od Amazonu je konečně tady. Očekávání na divokou superhrdinskou jízdu a zlomyslnou černou komedii nemohla být vyšší a parta v čele s Karlem Urbanem, Jennifer Esposito a Jackem Quaidem nám zjevně potvrdí, že jsme se těšili zcela oprávněně. Kromě nářezové akce nám byla slíbena kritika bílé nadřazenosti a systémovém rasismu či silné emoce.

Někteří novináři měli možnost už nyní zhlédnout kompletní druhou řadu a většinou jsou velmi nadšení. Vše je prý „větší“ a „lepší“, vrátila se brutální a záměrně přepálená akce, charaktery se více prokreslí a poodhalí se další motivace. Jeden z nejočekávanějších seriálů podzimu dorazil. Ke shlédnutí bude již 4. 9. na Amazon Prime Video. Více o seriálu The Boys. 

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest