Studie odhalila ty nejlepší seriály pro "Netflix and chill"

Studie odhalila ty nejlepší seriály pro "Netflix and chill" | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 30 obrázků
Skloubení pěti kritérií odhalilo ty nejvhodnější seriálové kulisy pro intimní večery ve dvou. 

Nová doba si žádá nové zvyky. Řada z vás jistě tuší, co se skrývá za souslovím „Netflix and chill“. Poprvé bylo použito v roce 2009 a za dobu jedenácti let, co se streamovací služba drala na svůj vrchol, nabylo na popularitě. Slogan nedokazuje k odpočinkovému válení se na gauči a sledování seriálů, ale k romantickým a sexuálním činnostem pod „krycí“ záminkou sledování Netflixu. Server Missguided přišel se studií, která odhaluje, jaké seriály jsou pro Netflix and chill nejlepší.

V hodnocení, které jednotlivé seriály dostávaly, autoři zahrnuli pět kritérií. Zobrazenou nahotu, délku pořadu, IMDB hodnocení, žánr a hot acts. S nahotou je to jednoduché, čím více nahoty, tím lépe. Pokud je seriál dlouhý, snadněji se přestanete soustředit a bude čas na „chill“, takže i zde platí přímá úměra. I přesto, že seriál nehraje hlavní roli, pořád je lepší sledovat kvalitní dílo, proto je důležité IMDB hodnocení. Žánr je také logické kritérium, politické drama by vás mohlo unudit, horor zase vystrašit. Komedie a krimi seriály jsou pro „chill“ ideální. Hot acts je pak poslední a asi nejzajímavější kritérium. Obsahuje informaci o tom, kolik lidí na Googlu vyhledává hlavní postavy ze seriálu bez ošacení. Teď se můžeme podívat na samotný žebříček.

  • 10. Daredevil
  • 9. Mindhunter
  • 8. The Haunting of Hill House
  • 7. Zákon gangu (Sons of Anarchy)
  • 6. Pád (The Fall)
  • 5. Shameles
  • 4. Gangy z Birminghamu (Peaky Blinders)
  • 3. American Horror Story
  • 2. Koruna (The Crown)
  • 1. Perníkový táta (Breaking Bad)

Očekávali byste, že pro Netflix & Chill dopadne žebříček zrovna takhle? Nebo vám přijde většina příček spíš dost překvapivá?  Pojďme se blíže podívat alespoň na tři výherce. Hororová série American Horror Story se dopředu probojovala hlavně díky hot acts, které měla ze všech seriálu nejvyšší. Každá série má jiné herce a herečky, je proto veliká šance, že se divákům někdo zalíbí dostane z toho všeho okouzlení na Netflix and chill. Hit od Netflixu Koruna nás zavádí do prostředí britské královské rodiny, které je zajímavé a pro řadu diváků vzrušující. Seriál má navíc spoustu scén s erotickým nábojem. No a první místo si ulovil legendární seriál Perníkový táta (Breaking bad). Dlouhá, a přesto napínavá podívaná, se skvělým hodnocením, napínavým příběhem a postavou Skyler White, kterou si diváci rádi vyhledávají na internetu, se v žebříčku nejlepších seriálů pro Netflix and chill umístila na samém vrcholu.

Musí se nechat, že na Missguided si dali s výběrem opravdu velkou práci a vypracovali docela podrobnou metodologii. Jejich žebříček a způsob jeho sestavování tak spolehlivě slouží k pobavení a jako rozbuška vášnivé debaty na téma Netflix & Chill. Ale abychom byli upřímní, že by zrovna těchto deset seriálů skutečně bylo tím nejlepším spouštěčem domácích partnerských hrátek, to se nám nějak nechce věřit... Jak to vidíte vy?

V galerii se s první desítkou můžete seznámit. 

Zdroj: Missguided

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest