Jak by Hra o trůny vypadala jako japonský animovaný seriál

Jak by Hra o trůny vypadala jako japonský animovaný seriál | Fandíme seriálům
Malec
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dovedete si představit legendární Hru o trůny jako japonské anime? Animátor vytvořil parodickou úvodní znělku. 

Hra o trůny (Game of Thrones) je kulturní fenomén, ať už ve své původní knižní nebo hrané seriálové podobě. Západozemí má své zpracování i ve formě komiksové knížky a není divu, že si fanoušci začali klást otázku, jestli bychom se někdy mohli dočkat i animované verze, která by mohla vyprávět některý z mnoha příběhů, které autor předlohy, George R. R. Martin, napsal.

Hra o trůny: George R.R. Martin prozradil nové informace o prequelovém seriálu
 

Zatím není známo, že by stanice HBO zvažovala animovaný seriál nebo film (po vzoru Zaklínače, který na Netflixu dostane animovaný prequel), proto se svým uměním musel vytasit francouzský youtuber a animátor s přezdívkou Malec ve spolupráci s hudebníkem KronoMusic, kteří vytvořili parodii na úvodní znělku seriálu vyvedenou v oblíbeném stylu japonského anime. Parodie zobrazuje stěžejní postavy příběhu v takové podobě, jaké je známe ze seriálu, uvidíte tak anime verzi Kita Harringtona, Leny Headey, Petera Dinklage nebo i Emilie Clarke. Videoklip je doplněn o novou verzi ikonické znělky seriálu, která byla přepsána do žánru J-Rock a její text je kombinací japonštiny a angličtiny. Nutno podotknout, že samotný text je poměrně vtipný, v jednom z veršů zazní fráze „Even if blood is linked, sex is free“ (dalo by se přeložit jako „i když spojeni krví, sex je možný“), což funguje jako vtipná narážka na množství incestu, který se ve Hře o trůny objevuje.

Líbila by se vám Hra o trůny jako animovaný seriál? Dejte nám vědět do komentářů. Níži přikládáme samotný videoklip a v galerii naleznete z parodie sadu screenshotů.

Zdroj: Malec/YouTube

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest