Jack Reacher: Drsný agent našel svého nového představitele

Jack Reacher: Drsný agent našel svého nového představitele | Fandíme seriálům
DC Universe
Zobrazit dalších 10 obrázků
Oproti Tomu Curisovi, který postavu ztvárnil ve dvou filmech, odpovídá nový herec charakteru z předlohy mnohem více. Je vyšší, silnější a drsnější.

Už je tomu nějaký ten pátek, co streamovací služba Amazon oznámila chystaný špionážní akční thriller Jack Reacher. Pozor, neplést si s Jackem Ryanem. Jde o odlišnou postavu, která vychází z jiné knižní předlohy, nicméně i on má svůj seriál od Amazonu. Potenciálně by se tak oba hrdinové mohli potkat. To ale předbíháme, nejdříve nám musejí tvůrci představit samotného Jacka Reachera. A my víme, kdo si drsného bývalého důstojníka vojenské policejní armády, který se potuluje Spojenými státy a vyšetřuje nebezpečné případy, zahraje.

Jack Reacher se už dvakrát objevil na filmovém plátně s tváří Toma Cruise ve filmech Jack Reacher: Poslední výstřel a Jack Reacher: Nevracej se. Tom se opravdu nevrátí, proto bylo třeba vybrat nového herce. Fanoušci předlohy doufali, že dostanou někoho vyššího a fyzicky mohutnější, než byl Cruise, aby byl co nejvíce podobný popisu v předloze. A přesně to se jim vyplnilo. Novým Jackem Reacherem se stává Alan Ritchson. Pětatřicetiletého charismatického herce můžete znát z filmů Želvy Ninja a Hunger Games: Vražedná pomsta, a hlavně jako Hanka Halla (Hawka) ze superhrdinského seriálu Titans.

O produkci seriálu se postarají společnosti Amazon, Skydance TV a Paramount TV Studio. První sérii napíše scenárista Nick Santora (Útěk z vězení) a bude vycházet z první knihy série: Jatka (Killing Floor), která je zasazena do města Margrave v Georgii, kde je Jack zatčen za vraždu, kterou nespáchal. Potěšila vás castingová volba, nebo byste byste v roli drsného agenta viděli někoho jiného? S Alanem Ritchsonem se můžete seznámit v galerii.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

EdaStraka | 07.09.2020 15:24
casting rozhodne plus. drivejsi Jack Reacher byl jednoznacne zklamani. Lee Childa mam nactenyho, tudiz me obsazeni Toma Cruise znacne zklamalo. nakonec to nebyla takova tragedie, pro lidi neznale knizni predlohy to asi bylo v pohode, ale proste - Jack Reacher je dvoumetrovy byvaly prislusnik Vojenske policie, nebojici se rany rozdavat i prijimat, moc toho nenakeca a krome svalu umi velice dobre pouzivat i mozek. tak uvidime, fyzicka stranka serialoveho Jacka je ok, ted jen, aby I tim ostatnim dostal tomu kniznimu. doufejme, ze to klapne.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest