Živí mrtví: Představitel Negana by s populárním padouchem rád natočil film

Živí mrtví: Představitel Negana by s populárním padouchem rád natočil film | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ve světě The Walking Dead se točí nejrůznější spin-offy a jeden takový by rád dostal i Jeffrey Dean Morgan. Jenže má šanci?

Nebylo by Negana bez Jeffreyho Deana Morgana. Ten slavného záporáka z komiksu představil na začátku sedmé řady seriálu Živí mrtví ve velkém stylu, když Negan svou oblíbenou baseballovou pálkou Lucille brutálně a bez mrknutí oka zabil Glenna a Abrahama. Negan se tak stal na dvě celé řady hlavním padouchem a v čele komunity zvané Spasitelé zatápěl Rickovi a jeho spojencům. Poté co byl poražen si odseděl pár let v cele, kde měl dost času přemýšlet o svých činech. V současně rozběhnuté desáté řadě se oficiálně přidal na stranu hrdinů, když si získal přízeň nelítostné Alfy a následně ji zabil. Herec si roli Negana, který si svým smyslem pro vtip a styl vydobyl oblíbenost mezi fanoušky, užívá a prohlásil, že by rád vyprávěl dodatečný Neganův příběh v samostatném televizním filmu.

The Walking Dead: World Beyond: Nový teaser se pyšní pěknou kreslenou stylizací
 

Morgan svou touhu objevit se jako Negan ve filmovém spin-offu vyjádřil v rozhovoru: „Mám štěstí, že ho mohu hrát, protože měl jako charakter vývoj a jeho cesta za vykoupením byla zajímavá.“ Morgan v rozhovoru zmínil, že by se mu líbilo zpracování krátkého komiksu Negan Lives. „Je to skvělý krátký příběh. V podstatě zlomek jednoho Neganova dne a je to výborné. Chtěl bych to zfilmovat a potom bych chtěl také natočit prequel, ke kterému taktéž existuje předloha.“ Herec by se tak chtěl zaměřit na začátek apokalypsy z Neganova pohledu. Na to, jak jej ovlivnila smrt ženy Lucille a proč se z něj stal natolik krutý vůdce. Podobný nápad měl i David Morrissey, který ve třetí a čtvrté řadě ztvárnil nelítostného padoucha Guvernéra. Morrissey se chtěl zaměřit na Guvernérovu minulost a vztah s milovanou dcerou, ze které se během apokalypsy stala zombie.

I když by samostatný film nebo seriál o Neganovi diváci a fanoušci možná uvítali, stanice AMC zatím nic takového nepřipravuje. Nedávno bylo oznámeno, že mateřský seriál skončí po 11. sérii a vedle spin-offů Fear The Walking Dead a The Walking Dead: World Beyond vznikne ještě nový seriál zaměřený na Daryla (Norman Reedus) a Carol (Melissa McBride). Na svůj sólový film čeká zmizelý, ale stále ještě živý Rick Grimes a šéf sdíleného televizního univerza Živých mrtvých, Scott M. Gimple, nyní pracuje na antologickém seriálu zvaném Tales of The Walking Dead. Kromě Negana se samotného filmu nedočká ani další z hlavních postav, Maggie Rhee. Její představitelka Lauren Cohan se nevrátila do role pro devátou a desátou řadu seriálu a fanoušky by zajímalo, co Maggie zažila v době, kdy v seriálu chyběla. Nicméně formou samostatného filmu se to podle všeho nedozvíme.

Oblíbili jste si Negana během jeho působení v seriálu? A chtěli byste jeho charakter hlouběji prozkoumat v samostatném filmu nebo sérii? Hoďte nám názor do komentářů. Přikládáme také video s necenzurovanou verzí úvodního Neganova proslovu ze závěrečné epizody šesté řady, který se nedostal do finálního sestřihu. Upozorňujeme na extrémně peprný slovník, jenž přišel producentům v seriálu plném vraždění a zohavených chodících mrtvol až příliš drsný. Scéna se tudíž přetočila do více umírněné podoby, kterou naleznete také níže. 

Zdroj: Movieweb, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest