Lovci duchů v traileru lákají na úplně posledních 7 epizod, než po letech skončí

Lovci duchů v traileru lákají na úplně posledních 7 epizod, než po letech skončí | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 9 obrázků
Loučení po takhle dlouhé době není lehké jak pro fanoušky, tak pro samotné herce. Jared Padalecki a Jensen Ackles děkují fanouškům a zároveň se podělili o své vlastní pocity.

Je to tady, stálice stanice The CW a jeden z nejdéle běžících seriál vůbec, Lovci duchů (Supernatural), se blíží ke svému konci. Přichází posledních sedm dílů závěrečné patnácté série. Prvních třinácti jsme se již dočkali, od března si seriál ovšem dával pauzu kvůli celosvětové pandemii. Tvůrci pět ze sedmi závěrečných dílů dotočili, na dvou se stále pracuje, ale to nebrání nic tomu, aby se seriál ve čtvrtek 8. 10. 2020 vrátil na televizní obrazovky. Závěrečné epizody celého seriálu se pak dočkáme 19.11. 2020 a máme tu novou ukázku, která na poslední epizody láká.

Ještě, než se vrhneme na samotný trailer, podíváme se na to, co nás v posledních epizodách čeká. „Epická cesta bratrů Winchesterových se spolu s patnáctou a finální sérií Lovců duchů blíží ke konci. Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) a anděl Castiel (Misha Collins) bojovali s démony, anděli, mytickými bytostmi, nestvůrami a příšerami ve zdánlivě nekončící snaze zachránit svět. Ale ve finální bitvě na konci čtrnácté řady se postavili Bohovi samotnému (Rob Benedict), když odmítli zabít jejich náhradního syna Jacka (Alexander Calvert), čímž Bůh došel k rozhodnutí jednou provždy ukončit tuhle realitu.

Na střety se samotným Bohem láká i nejnovější ukázka, která kromě akčních scén nabízí i emotivní momenty. Loučení po takhle dlouhé době není lehké jak pro fanoušky, tak pro samotné herce. Hlavní herci Jared Padalecki a Jensen Ackles na svých sociálních sítích poděkovali fanouškům a zároveň se podělili o své vlastní pocity. Ukázku i vyjádření herců najdete níže. Do galerie se pak můžete podívat na fotografie z ukázky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s gonna be a rough 2 weeks. @cw_supernatural #seriesfinale

Příspěvek sdílený Jensen Ackles (@jensenackles),

Zdroj: Comickbookmovie

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest