DC FanDome: Jak bude vypadat seriálový program druhé části komiksové prezentace

DC FanDome: Jak bude vypadat seriálový program druhé části komiksové prezentace | Fandíme seriálům
DC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Druhá část prezentace budoucnosti DC v Hollywoodu se z velké části zaměří na seriálovou tvorbu. Tady je přehled toho nejdůležitějšího, co o víkendu uvidíme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Již za pouhých pár dní, přesněji 12. 9. se všichni fanoušci komiksového vydavatele DC mohou těšit na druhou část obrovské virtuální prezentace DC FanDome s podnázvem Explore the Multiverse, která bude na rozdíl od té srpnové lákat především fanoušky televizní tvorby. Během čtyřiadvacetihodinového eventu se totiž s řadou novinek představí v podstatě všechny důležité seriálové projekty, které jsou aktuálně ve vývoji. Nově jsme se dočkali kompletního programu, tak se na něj pojďme blíže podívat.

Všechny panely budou fanouškům dostupné najednou a na stejně dlouhou dobu - tj. od soboty 12. 9. od 19:00 do neděle 13. 9. rovněž do 19:00 středoevropského času. Špatnou zprávou je, že se z části budou nejspíše pouze recyklovat srpnové prezentace, přesto by se však mělo jednat o zajímavou podívanou. Asi největší porci programu si pro sebe nepřekvapivě ukousla stanice CW se svým The CWverse (dříve označovaným jako Arrowverse).

DC FanDome: Velká prezentace budoucnosti DC představuje v traileru své pokračování
 

Jako jeden z nejslibněji vypadajících panelů v tuto dobu působí ten pro Batwoman, kterou bude v připravované druhé řadě čekat celá řada změn, především pak výměna ústřední postavy. Nejen o tom, jak bude záměna fungovat, se na čtyřicetiminutové prezentaci rozpovídá producentské duo Caroline Dries a Sarah Schechter a část hereckého ansámblu ve složení Rachel Skarsten, Meagan Tandy a dalších. Kromě toho bychom se měli dočkat i první ukázky.

Showrunner Geoff Johns a herečky Brec Bassinger, Amy Smart a další se podělí o detaily k novému seriálu Stargirl, bohužel se však zdá, že se v tomto případě nebude hovořit o budoucnosti, nýbrž se spíše zavzpomíná na n první řadu a její natáčení. Podobnou podívanou si připravil i loňský Pennyworth.

To samé bude ostatně s velkou pravděpodobností platit i o dalších panelech. Legends of Tomorrow v čele s herci Caity Lotz, Nickem Zanoem a Mattem Ryanem přinesou zajímavosti o letošní páté řadě a kromě toho ale snad budou lákat i na tu šestou. Flash se ukáže s prodlouženým čtyřicetiminutovou prezentací, kterou provedou Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker a další. To podstatné jsme nicméně viděli už v rámci kratší prezentace v srpnu.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest