The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě

The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Din Djarin a Dítě jsou na útěku před lstivým Moffem Gideonem. Na co se ještě můžeme těšit ve druhé řadě nového fenoménu The Mandalorian. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Námezdní lovec z klanu Mandalorianů se brzy vrátí na obrazovky a společně s fenomenálním Dítětem, kterému celý svět navzdory přání tvůrců neřekne jinak než Baby Yoda. Oba budou muset překonat další nesčetné nástrahy nehostinného prostředí na okraji Galaxie. V patách jim je totiž nelítostný Moff Gideon, který touží Dítě získat pro vlastní sobecké zájmy.

Mandalorian: Druhá řada nás naprosto dostane, myslí si představitel Dartha Maula
 

Zhruba tak vypadá hrubý náčrt zápletky druhé řady prvního hraného seriálu ze světa Star Wars, který dorazí už na konci října. Pokračování se více zaměří na vztah mezi Mandem a Dítětem. V první sérii byl Mando mnohokrát ochoten riskovat život a párkrát porušil krédo svého řádu, aby malý zelený uzlíček nevinnosti a roztomilosti zachránil a ochránil před experimentováním. Takzvaný Baby Yoda je jakožto uživatel Síly, kterou po pádu Impéria mnoho lidí (především v okrajových částech galaxie) považuje za vzácnost nebo rovnou za mýtus, poměrně cenným „artefaktem“ a není divu, že o něj Gideon, bývalý člen Galaktického Impéria, tolik stojí. Podle Giancarla Esposity, představitele hlavního padoucha, bude Gideon v seriálu sloužit jako takový zdroj pokušení, podobně jako pokušení ztělesňoval Palpatine, kterému se na temnou stranu Síly podařilo zlákat Anakina Skywalkera a téměř i Luka. „Dostanu se do konfliktu s Mandem napřímo, z očí do očí,“ prozradil Esposito o roli své postavy ve druhé řadě. Gideonova cesta do pekel bude klasicky dlážděna dobrými úmysly. „Bude to legendární bitva, pokusím se Manda odzbrojit i psychicky, možná pro mě udělá pár věcí, které bych sám udělat nemohl. Můžete si myslet, že jsem padouch, ale snažím se nastřádat dost energie a schopností, abych našel co nejlepší cestu pro všechny. Uvidíte Gideona spíše jako diplomata a manipulátora.“

O své postavě promluvil i Pedro Pascal, představitel Mandaloriana/Dina Djarina. Herec se musel popasovat s rolí muže, jehož obličej je neustále schován pod helmou a příliš toho také nenakecá, čili jeho charakter definují akce a větší či menší gesta vůči jiným účinkujícím. Pascal musel vymyslet, jak toho na diváky přenést co nejvíc, s tím málem, které má pro hraní k dispozic. „Řekl bych, že co se týče dobrého vyprávění, jsou to právě malá gesta, specifické intonace hlasu, které dělají Manda tolik zajímavého.“ Herec také promluvil o tom, kde se jeho postava v druhé sérii ocitne: „Začínáme přímo po první sérii a Mando míří na hodně nebezpečné území. Na celé té cestě je spíš takovým pasažérem, protože nemá daný cíl, neví, co ho čeká, netuší, jak moc a jestli dokáže Dítě ochránit. Nevíme, kam až bude ochoten zajít, aby Dítě ochránil.“

Ve druhé řadě se vrátí i Mandovi noví spojenci, Cara Dune s tváří Giny Carano a lovec lidí Karga, kterého hraje ikonický Carl Weathers. Carano, která nehraje tak dlouho, si podle vlastních slov byla během natáčení druhé řady Mandaloriana více herecky jistá, především protože se domluvila s Pascalem, aby si ve společných scénách sundával helmu, když na něj nebyl situován záběr, aby mu mohla vidět do očí. Carl Weathers také prozradil něco málo o Kargovi, který bude ve druhé sérii hledat vlastní legitimitu, ale není si jistý, jestli se Kargovi v mysli nehoní něco sobečtějšího (že bychom se dočkali zrady?).

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest