Departue: Thriller o pádu letadla s oscarovým Christopherem Plummerem

Departue: Thriller o pádu letadla s oscarovým Christopherem Plummerem | Fandíme seriálům
Peacock
Zobrazit dalších 20 obrázků
Napínavých thrillerů z prostředí letadla je celá řada, nicméně šestidílná minisérie Departure na to jde trochu jinak. Pádem letadla, který zanechal pouze jediného přeživšího, celý příběh teprve začíná.

Napínavých thrillerů z prostředí letadla je celá řada, nicméně šestidílná minisérie Departure na to jde trochu jinak. Pádem letadla, který zanechal pouze jediného přeživšího, celý příběh teprve začíná a naši hrdinové musejí přijít na to, co se s letadlem stalo a jestli není za pád zodpovědný právě přeživší. K tomu si přičtěte oscarového hlavního herce a máme před sebou zajímavou podívanou.

Departue je britsko-kanadský thriller, který měl v několika státech premiéru na Universal TV již v roce 2019. O to, že seriál vešel do mezinárodního povědomí, se ovšem postarala streamovací služba Peacock, která sérii nasadí 17. 9. 2020. Uvidíme, zda si seriálu všimne i nějaká lokální služba. V hlavních rolích se objeví držitel Oscara Christopher Plummer (Na nože), Archie Panjabi, Kris Holden-Reid, Rebecca Liddiard, Tamara Duarte, Mark Rendall, Peter Mensah a Sasha Roiz.

Oficiální synopse: „Když osobní letadlo 716 šokujícím způsobem zmizí nad Atlantským oceánem, je přivedena brilantní vyšetřovatelka Kendra Malley (Archie Panjabi) spolu se svým mentorem Howardem Lawsonem (Christopher Plummer) aby odhalili pravdu a předešli další podobné katastrofě. Kendra, která se stále vzpamatovává z nedávné smrti svého manžela a snaží se vychovávat svého problémového nevlastního syna, si není zvládnutím úkolu jistá. Zvláště, když dění sleduje celý svět. Na každém kroku nové objevy prohlubují tajemství katastrofy a odhalují řadu motivů a podezřelých.“

O tom, zda vás projekt zaujal, se můžete přesvědčit v ukázce. Trailer je vcelku generický a o nějakou seriálovou událost nepůjde, milovníky detektivních příběhů by ovšem mohla minisérie potěšit. V galerii najdete plakáty a fotografie.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest