Your Honor: Bryan Cranston jako zkorumpovaný soudce v novém traileru

Your Honor: Bryan Cranston jako zkorumpovaný soudce v novém traileru | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 9 obrázků
Walter White z Perníkového táty je schopen udělat vše, aby zachránil svého syna před vězením.

Bryan Cranston se do paměti televizních diváků zapsal především díky oceňovanému seriálu Perníkový táta, kde ztvárnil svou dosud nejikoničtější roli - Waltera Whita. Herec se nově vrací na televizní obrazovky v seriálu Your Honor, ve kterém se znovu dostane za hranu zákona, aby ochránil svou rodinu. Tentokrát však podstatně jiným způsobem, než vařením methamfetaminu.

Cranston se v projektu založeném na izraelském seriálu Kvodo ujal role soudce, jehož syn způsobí dopravní nehodu a zabije syna nejnebezpečnější mafiánské rodiny ve městě. Otec se synovu budoucnost a hrozící odsouzení rozhodne nenechat náhodě a celou situaci vezme do vlastních rukou a snaží se ji za pomoci všech dostupných prostředků vyřešit a pokud možno zamést pod koberec.

Volejte Saulovi: Šestá řada slibuje změnit náš pohled na Perníkového tátu
 

Velice zajímavě působí tvůrčí tým, kterému velí zkušení Robert a Michelle Kingovi, autoři oceňovaného soudního dramatu Dobrá manželka - Your Honor by tedy mělo být ve výborných rukou. V hereckém ansámblu Cranstona doplňuje například Michael Stuhlbarg (Dej mi své jméno, Tvář vody) nebo Hunter Doohan.

Nedávno jsme se dočkali prvního teaseru, který sérii přiblížil spíše letmo, nově však přišel na řadu plnohodnotný trailer, který již nabízí pořádnou ochutnávku. A alespoň v tuto dobu to vypadá, že má Your Honor skutečný potenciál na to být velice hutným dramatem, které si nebere servítky a které vás zarazí do křesla. Zda série tento potenciál naplní, zjistíme v prosinci, kdy se dočká premiéry.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest