Skupina známých černošských herců zrekonstruuje epizodu Přátel. Dojde jednou na kompletní remake?

Skupina známých černošských herců zrekonstruuje epizodu Přátel. Dojde jednou na kompletní remake? | Fandíme seriálům
Roc Nation
Zobrazit dalších 17 obrázků
Speciální event nebude první příležitostí, kdy jsme mohli vidět Přátele v podání černošských herců.

Nejprestižnější televizní ceny Emmy byly rozdány. O výhercích jsme vás informovali, ovšem pokud jste předávání sledovali online, určitě vám neuniklo krátké shledání hvězd Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisy Kudrow z pravděpodobně nejslavnějšího amerického sitcomu Přátelé (Friends). Pokud se Přátel ani po letech od odvysílání poslední epizody nemůžete nabažit, můžete se zvědavostí vyhlížet projekt, který si odbude prermiéru tento týden. Ve čtvrtek skupina známých černošských herců přehraje jednu epizodu populárního sitcomu.

Herečka Gabrielle Union přinese speciální event skrze Zoom, službu určenou pro online konference. Salli Richardson-Whitfield zrekonstruovanou epizodu zrežíruje. Herečka Ryan Michelle Bathe (Tohle jsme my) ztvární postavu Rachel, Sterling K. Brown (Black Panther) bude Ross, Uzo Aduba (Orange Is the New Black) uvidíte jako Phoebe, Aisha Hinds (Godzilla II Král monster) se vžije do kůže Monicy a Jeremy Pope (One Night in Miami) do Chandlera.

Speciální event nebude prvním, kdy jsme mohli vidět Přátelé v podání černošských herců. Raper Jay-Z odkazoval na slavný sitcom i ve svém hudebním klipu k písni Moonlight. Projekt nás přivádí k otázce, zda se vůbec někdy dočkáme kompletního remakeu Přátel. Nové verze slavných seriálů nejsou žádnou novinkou, remaku se dočkal třeba MacGyver, chystá se Walker Texas Ranger nebo Fresh Prince. Dovolil bych si ovšem tvrdit, že žádný z uvedených originálních seriálů nestál tak moc na svých postavách a jejich hercích, jako právě Přátelé. Přivést seriál zpět k životu s jinými tvářemi se tak nejeví jako příliš dobrý nápad a podle mě by to nefungovalo. Přátelé by nebyly onen milovaný seriál bez charisma svých hvězd. Projekt podobný zrekonstruované epizodě? Proč ne. O kompletně novou verzi s jinými herci by ovšem zájem být opravdu nemusel. V Hollywoodu je ale možné vše, nikdy neříkej nikdy. 

Níže se můžete podívat na shledání herců z předávání cen Emmy, či na zmíněný hudební videoklip. V galerii pak s notnou dávkou nostalgie můžete zavzpomínat na původní seriál.

Titulní fotografie je z hudebního klipu k písni Moonlight

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Dan | 24.09.2020 16:20
Jdu blejt.. běžte už jednou provždy do prdele s podobným projektem
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest