Supergirl: Seriál skončí spolu se 6. sezonou

Supergirl: Seriál skončí spolu se 6. sezonou | Fandíme seriálům
CW
Zobrazit dalších 16 obrázků
Víme, kdy se po korona pauze znovu začnou natáčet všechny superhrdinské seriály z Arrowverse.

Televizní stanice The CW v roce 2012 vyslala do éteru první řadu superhrdinského seriálu Arrow. Její úspěch o dva roky později zopakoval Flash a seriály z velkého propojeného světa Arrowverse začaly přibývat. Zatím jsme se dočkali šesti, včetně Supergirl. Příští rok náš čeká Superman & Lois, ale jak dobře víte, projekty jen nepřibývají, ale také končí. Arrow se s námi rozloučil letos a příští rok půjde v jeho stopách i Supergirl. Očekávaná šestá řada bude poslední.

Seriál s charismatickou hrdinkou v podání Melissou Benoist nabídl svým fanouškům pět sérií. Někdy v průběhu příštího roku dorazí řada šestá, která bude poslední. Scenáristé pracovali na tom, aby finálních dvacet dílů stálo za to. Jak to již bývá, loučení nejsou jednoduchá jak pro fanoušky, tak pro tvůrce. Herečka Melissa Benoist se na svém Instagramu vyjádřila k finální sérii a slibuje, že se máme na co těšit.

„Říct, že byla čest, ztvárnit tuhle ikonickou postavu, by bylo velké podhodnocení. Neuvěřitelný dopad, jaký měl seriál na mladé dívky po celém světě, mě vždy zanechal pokornou a beze slov. Měla vliv i na mě. Dodala mi sílu, o které jsem nevěděla, že ji mám. Ukázala mi, jak najít světlo v nejtemnějších místech, a že jsme silnější, když se spojíme. To, za čím stojí, nás všechny tlačí k tomu, být lepší. Změnila můj život k lepšímu a budu ji nadosmrti vděčná. Jsem opravdu nadšená, že můžeme naplánovat závěr této úžasné cesty, a nemůžu se dočkat, až uvidíte, co máme nachystané. Slibuji, že z toho uděláme pořádnou finální sérii.“

Poslední série se začne natáčet již 28. 9. 2020. Jak je to s ostatními Arrowverse seriály? Druhá řada Batwoman se již natáčí, sedmá série Flashe se začne natáčet 1. 10., pátá řada Legends of Tomorrow půjde před kamery 5.10. a Superman & Lois někde v půlce října. 2021 tak bude nabitý rok. Těšíte se na poslední sérii? V galerii si dosavadních pět řad Supergirl připomeňte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To say it has been an honor portraying this iconic character would be a massive understatement. Seeing the incredible impact the show has had on young girls around the world has always left me humbled and speechless. She’s had that impact on me, too. She’s taught me strength I didn’t know I had, to find hope in the darkest of places, and that we are stronger when we’re united. What she stands for pushes all of us to be better. She has changed my life for the better, and I’m forever grateful. I’m so excited that we get to plan our conclusion to this amazing journey, and I cannot wait for you to see what we have in store. I promise we’re going to make it one helluva final season. el mayarah @supergirlcw

Příspěvek sdílený Melissa Benoist (@melissabenoist),

Zdroje: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest