The Boys: Chystá se úplně nový seriál ze světa nekompromisně brutálního komiksu

The Boys: Chystá se úplně nový seriál ze světa nekompromisně brutálního komiksu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 14 obrázků
Seriál bude neuctivá eRková podívaná, ve které budou superlidé testovat své fyzické, sexuální i morální hranice. Ano, tvůrci The Boys rozhodně nepoleví.

Stále jsou před námi finální dvě epizody druhé řady nekompromisně brutálního superhrdinského seriálu The Boys, ale studio Amazon již myslí na budoucnost. Druhé sérii se extrémně daří. Již první bodovala jak u diváků, tak u kritiků, přesto je její následovník ještě úspěšnější. Odnesl si extrémně pochvalné recenze a první epizoda byla vůbec tou nejsledovanější ze všech epizod originálních seriálů studia Amazon. Oproti první sérii vzrostl počet diváků o neuvěřitelných 89 %. Kromě třetí řady se tak dočkáme nově oznámeného spin-offu.

Ano, tvůrci po obrovském úspěchu druhé série okamžitě oznámili spinoff. Bude zasazený do jediné americké vysoké školy pro superhrdiny. Seriál je popsán jako neuctivá eRková podívána, která prozkoumá životy hormony poháněných, soutěživých superlidí, když zkouší své fyzické, sexuální a morální hranice a bojují o nejlepší smlouvy na nejlepších adresách. Trochu vysokoškolská podívaná, trochu Hunger Games. Se srdcem, satirou a nádechem The Boys. Na takový seriál se můžeme těšit.

Scenárista Craig Rosenberg, který samozřejmě pracoval i na originálním seriálu, napíše pilotní epizodu. Eric Kripke, tvůrce The Boys, bude producentem, a seriál opět dorazí na Amazon Prime Video. Těšíte se? Níže najdete vtipné video, ve které se postava ze seriálu vzteká nad špatnými recenzemi. V galerii si brutální The Boys připomeňte.

Zdroj: Variety, Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest