Chuck Norris posvětil natáčení nového Walker Texas Rangera

Chuck Norris posvětil natáčení nového Walker Texas Rangera | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Když je člověk v nebezpečí, přijde ho zachránit anděl strážný. Když je v nebezpečí anděl, přichází Chuck Norris alias Walker, Texas Ranger.

Na některé klasiky by se nikdy nemělo sahat, leč producenti a filmoví/seriáloví hlavouni jsou neponaučitelní. Už nějakou dobu víme, že se chystá reboot kultovního (tak nějak) seriálu Walker, Texas Ranger, v němž nezlomného Chucka Norrise nahradí hvězda Lovců duchů (Supernatural) Jared Padalecki. Seriál ponese název Walker (jak prosté) a patrně od něj můžeme očekávat přehršel moralizování a nakopaných zadků.

CBS

Vše se bude točit kolem vdovce, který se se svými dvěma dětmi přesune do Austinu poté, co pracoval dva roky v utajení. Ačkoliv značka již trošku ztratila na síle, pořád se jedná zejména ve Spojených státech o titul, který diváky zajímá. Když se řekne Walker, Texas Ranger, všem přirozeně ihned naskočí mistr vtipu Norris. I proto se Michael Rosenbaum v podcastu Inside of You zeptal Padaleckiho, zda akční star osmdesátek nemá s rebootem problém.

Odpověď se dala očekávat, když Padalecki potvrdil, že Norris novou verzi posvětil. Sám pak přiznal, že je z projektu nadšený. Natáčení mělo započít v dubnu, ovšem koronavirová smršť zapříčinila odklad. Očekává se, že kamery se rozběhnou v říjnu a první díly bychom měli dostat někdy na podzim roku 2021. Vyjma Padaleckiho se můžeme těšit na Lindseyho Morgana, jenž ztvární Walkerova parťáka, a mladšího bratra hlavního hrdiny si střihne Keegan Allen.

Zdroj: ScreenRant

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lukáš | 03.10.2020 09:37
Hm..a já myslel, že Lindsey Morgan je žena :-)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest