Big Sky: Tvůrce Sedmilhářek natočil seriál připomínající legendární Twin Peaks

Big Sky: Tvůrce Sedmilhářek natočil seriál připomínající legendární Twin Peaks | Fandíme seriálům
ABC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Novinka o vyšetřování zmizení dvou dívek připomíná kultovní seriálovou klasiku.

Tvůrce David E. Kelly zabodoval v nedávné době mezi diváky zejména seriálem Sedmilhářky (Big Little Lies). Nyní natočil pro americkou stanici ABC novinku Big Sky. Ta ve zveřejněném traileru svým zpracováním připomíná kultovní seriál Městečko Twin Peaks.

V Big Sky se diváci podívají do amerického státu Montana, v jednom z jehož menších měst zmizí dvě dívky. Případ začne vyšetřovat dvojice soukromých detektivů Cody Hoyt (Ryan Phillippe) a Cassie Dewell (Kylie Bunbury), ke kterým se přidá ještě Hoytova odcizená manželka (Katheryn Winnick). Brzy však zjišťují, že v okolí zmizelo mladých žen daleko více. Začíná tak pro ně závod s časem, kdy společně musejí zjistit, co se děje dřív, než dojde k dalšímu zmizení.

Vedle zmiňované ústřední trojice diváci v seriálu uvidí dále také třeba Johna Carrolla Lynche (Zodiac, seriál American Horror Story) či Dedee Pfeiffer (Intimní detaily, Volný pád). Níže se můžete prostřednictvím upoutávky seznámit s novinkou Big Sky sami. Twin Peaks v něm připomíná jednak zasazením do podobného prostředí amerického maloměsta, ale také zpracováním, kdy navzdory vážné krimi zápletce je zakombinovaný humor a až bizarní momenty. První epizoda seriálu bude mít na ABC premiéru 17.11. Pod videem najdete také galerii, ve které si můžete prohlédnout fotky a plakát.

Foto: ABC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest