Princ Harry a Meghan Markle se spojí s Netflixem - jaké projekty chystají?

Princ Harry a Meghan Markle se spojí s Netflixem - jaké projekty chystají? | Fandíme seriálům
AP
Zobrazit další 4 obrázky
Šlechtický pár uzavřel masivní dohodu s Netflixem a již nyní připravuje vícero rozmanitých spoluprací.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markle bezpochyby patří k nejsledovanějším párům světa, a to především od počátku roku, kdy se rozhodli odejít z popředí britské královské rodiny, vzdali se části svých příjmů a přesunuli se do Kalifornie. Od té doby přicházejí četné zprávy o tom, že by se dvojice ráda dostala do Hollywoodu - Markle měla před svatbou koneckonců rozjetou úspěšnou hereckou kariéru v televizi (proslavila se především seriálem Kravaťáci).

Již na začátku září se začaly objevovat informace, podle kterých se pár snaží některé z velkých společností prodat blíže neurčený televizní projekt. Jako nejpravděpodobnější volba tehdy působila NBC, zanedlouho však bylo odhaleno, že do hry vkročil streamovací gigant Netflix (který mimochodem projevil zájem o kooperaci již dříve), se kterým Harry a Meghan podepsali masivní několikaletou dohodu. Co přesně by tato spolupráce měla vyplodit však stále nebylo jasné. 

Excaping the Crown: Dokumentární série se zaměří mimo jiné na Megxit
 

Nově je tato situace o něco jasnějši. Podle oficiálního vyjádření Netflixu dvojice připravuje větší počet projektů, mezi jinými sérii přírodovědeckých dokumentů nebo animovaný seriál oslavující inspirující ženy.

Britský bulvární deník The Sun nedávno přišel se zprávou, že by měl manželský pár s Netflixem připravovat novou reality show, ve které by měli diváci dostat možnost nahlédnout na jejich reálné životy po dobu tří měsíců a především jejich rozsáhlou charitativní práci. Samotní Harry a Meghan tuto zvěst však v zápětí odmítli.

Zdroje: The New York Times, The Sun, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest