Batwoman: Fotky z natáčení 2. řady ukazují nový Batmobil

Batwoman: Fotky z natáčení 2. řady ukazují nový Batmobil | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 9 obrázků
Herečka Ruby Rose se znovu vyjádřila k tomu, proč opustila ústřední roli.

Současné dění činí skutečně velkou radost fanouškům Batmana a světa kolem něj. V liverpoolských ulicích se totiž aktuálně natáčí netrpělivě očekávaný celovečerák The Batman, tudíž se na internet dostala nemalá série fanouškovských fotografií, které mimo jiné lákají na motocyklovou honičku, masivní pohřební scénu nebo nové podoby klasických batmanovských padouchů. Pro televizní diváky je však nejspíše důležitější, že se ke kamerám před několika týdny vrátil i štáb Batwoman a natáčení druhé řady je v plném proudu.

Batwoman 2: Nová hrdinka se představuje, avšak původní nebude zapomenuta
 

I  v tomto případě jsme se nedávno dočkali fanouškovských snímků z placu. Již na začátku září se objevily fotky zobrazující novou představitelku titulní hrdinky a nyní spatřil světlo světa další snímek. Ten zachycuje novou podobu Batmobilu. Lehkým zklamáním je, že jsme se nedočkali žádného originálního designu, nýbrž pouze sériového auta s několika polepy. Tvůrčí tým bohužel očividně neměl pro zcela původní návrh dostatek finančních prostředků.

Původní představitelka Batwoman, Ruby Rose, se před nedávnem v rozhovoru opět vyjádřila ke svému odchodu ze seriálu. Velkou roli hrál údajně fakt, že byla produkce první řady předčasně zastavena a tudíž nemohla být dokončena. Hned v zápětí pak přišel jarní lockdown způsobený vypuknutím koronavirové krize, při kterém dostal každý prostor pro "přemýšlení a ohlížení se zpět". Nakonec prý Rose samotné i tvůrcům došlo, že oběma stranám nejvíce prospěje, když se vydají každý svou cestou. Herečka si ovšem podle svých slov natáčení Batwoman moc užila a je velmi pyšná na to, co všichni zúčastnění dokázali.

Zdroj: SiriusXM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest