Příběh služebnice 4: Zvrácení Velitelé přijímají už i nezletilé dívky

Příběh služebnice 4: Zvrácení Velitelé přijímají už i nezletilé dívky | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení Příbehu služebnice se opět rozeběhlo a spolu s tím přišly informace o novém castingu.

Čtvrtá řada Příběhu služebnice je se k nám velice pomalu, ale jistě blíží. Po vzoru valné většiny dalších filmových a televizních počinů si i v jejím případě koronavirová pandemie v březnu vynutila pozastavení produkce - původně plánovaná letošní premiéra tedy poměrně rychle přestala připadat v úvahu a přesunula se na příští rok. Dalšího odkladu bychom se však již dočkat nemuseli - natáčení bylo totiž na začátku září znovu obnoveno. Nově jsme se tudíž po dlouhé době dočkali novinek.

Příběh služebnice: Čtvrtá řada oceňovaného dramatu v prvním traileru
 

Oceňovaný seriál nedávno do zcela nové role obsadil McKennu Grace známou například ze seriálu The Haunting of Hill House. tato informace sama o sobě nejspíše není příliš zajímavá, důležitá je však spíše samotná úloha, do které byla mladá herečka dosazena. Grace by měla ztvárnit blíže nepojmenovanou postavu, která se i přes svůj nezletilý věk stává služebnicí jednoho z nejstarších Velitelů. 

Příběh služebnice se odehrává v dystopickém světě státu Glieád ležícím na území dnešních USA, ve kterém se prudce snížila porodnost. Z plodných žen se stávají otrokyně,  jejichž jediným úkolem je rodit. Tyto služebnice jsou pak nuceny žít pod nadvládou Velitelů a jejich manželek. S obsazením Grace pak lze vidět, že se zvěrstva páchaná totalitním režimem posunou opět o úroveň výše a otrockými rodičkami se stávají i nezletilé dívky. Čtvrtá řada holt očividně opět nebude příjemnou podívanou.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Andrea | 20.10.2020 09:05
Když už chci psát články o filmu aspoň si o něm zjistím informace. Ne, Mckenna nebude hrát služebnici, ale manželku a ne, porodnost se nesnížila pouze v Americe. Doufám, že za tyto články o pár větách, kde autor stihne nasekat několik faktických chyb, nikdo neplatí.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest