Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují | Fandíme seriálům
TBS, Netflix, Apple TV+, FOX
Zobrazit dalších 33 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, jsou mezi nimi i vaši oblíbenci?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

V posledních dvou měsících televizní stanice a streamovací služby houfně informují o obnovených i nově zrušených seriálech. V záplavě zpráv jste možná přehlédli některé vaše oblíbené seriály, tak jsme si pro vás připravili souhrnný článek, ve kterém jednotlivé zprávy v krátkosti probereme.

Top 11 seriálových premiér měsíce listopadu, které rozvíří televizní vody
 

Začněme klasicky u Netflixu, který produkuje nejvíce seriálového obsahu napříč streamovacím spektrem. Streamovací gigant nedávno utnul po první sérii sci-fi Away v hlavní roli s Hilary Swank a odpočinkové dramedy Teenage Bounty Hunters aka Holky na lovu (odměn). Dále byla utnuta preprodukce adaptace komiksové série od Marka Millara s názvem The Magic Order. Netflix prý nebyl spokojen s tím, jakým směrem se tvůrčí tým ubíral, ovšem dle informací serveru Deadline se Netflix chystá v budoucnu k seriálu vrátit, jen zřejmě s jiným tvůrčím týmem. Výkonným producentem projektu měl být tvůrce hororového Conjuring Universa James Wan.

Následně máme špatné zprávy i pro fanoušky kriminální série Mindhunter. Jeden z nejlépe hodnocených kriminálních seriálů všech dob se dle vyjádření výkonného producenta režiséra Davida Finchera další série nedočká, tedy alespoň ne v blízké době. Oficiální důvod pro prozatímní zrušení seriálu není znám. V květnu se Fincher nechal slyšet, že je realista a že první dvě série byly vemi nákladné na to, jakou měly výslednou sledovanost. Závěrečným pozitivem je fakt, že Netflix kriminálního Mindhuntera oficiálně nezrušil a je tak možné, že se za pár let třetí sezóna uskuteční.

Může to znít až banálně, avšak peníze skutečně obvykle bývají tím hlavním důvodem pro to, proč se ten či onen seriál ruší. Případ nedávno zrušeného seriálu Why I Am Not Okay With This dobře ilustruje, proč Netflix v poslední době snad dokonce ještě zvýšil tempo rušení nejrůznějších projektů. Showrunner Jonathan Entwistle v nedávném rozhovoru vysvětlil, že druhá sezona byla v plánu a dokonce se během karantény skrz videokonference psaly další scénáře. Jenže COVID oddaloval natáčení, což výrazně prodražuje vznik projektu, protože musíte o to déle platit jednotlivým hercům, abyste si je udrželi. A když už by k natáčení došlo, celá druhá řada by kvůli nákladným bezpečnostním opatřením stála o 5-10 milionů víc než v době před krizí, což jsou u poměrně okrajového seriálu pro Netflix příliš vysoké náklady. Takže pokud byl některý z vašich oblíbených Netflix seriálů předčasně zrušený v letošním roce, pravděpodobně to bylo právě z takovýchto důvodů.

Vyjma rušení seriálů Netflix oznámil obnovení seriálu Narcos: Mexico pro třetí sezónu. V souvislosti s třetí řadou bylo potvrzeno, že představitel Pabla Escobara z prvních dvou sérií Narcos, Wagner Moura, se ujme režie dvou epizod nadcházející série Narcos: Mexico. Obnovený pro další řadu byl také seriál pro mladší ročníky Kristy a její klub (The Baby-Sitters Club).

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Mizerové

07.04.1995 | USA
Akční, Komedie, Krimi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest