The Mandalorian: V přípravě je nejen 3. řada, ale i spin-offy

The Mandalorian: V přípravě je nejen 3. řada, ale i spin-offy | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 23 obrázků
Seriál ze světa Hvězdných válek slaví při návratu na obrazovky úspěch, Disney chce vyrobit hned několik souvisejících sérií.

Druhá série úspěšného seriálu The Mandalorian se nedávno naplno rozjela, když produkční práce skončily těsně před vypuknutím koronavirovém pandemie. Vzhledem k úspěchu první řady se samozřejmě počítá i s dalšími sezónami, přičemž ta třetí je v preprodukci již několik měsíců. Tvůrce, režisér a výkonný producent Jon Favreau ke třetí řadě, pracovně pojmenované Buccaneer, uvedl, že by byl nesmírně rád, kdyby první klapka padla do konce letošního roku. Dokonce se nyní začalo spekulovat o tom, že by natáčení mohlo vypuknout dokonce příští týden, případně na přelomu listopadu a prosince. Nutno ale dodat, že jiné zdroje hovoří o startu produkce až na jaře 2021.

V Lucasfilm jsou však momentálně extrémně opatrní z hlediska šíření informací, což by údajně mohlo souviset s tím, že nejprve by se mohl začít točit spinoff (spekuluje se o tom, že by mohl patřit Boba Fettovi, ale žádné oficiální potvrzení zatím neexistuje) a až posléze by se před kamery vrátil The Mandalorian. Spekulace neberou konce, leč studio v tuhle chvíli mlčí. Týká se to i castingových novinek. Nedávno se objevila zpráva o tom, že k hereckému ansámblu by se měla připojit Sophie Thatcher (Lidé zítřka), ovšem opět jsme se nějakého komentáře přímo z produkce nedočkali. Nevíme tudíž, zda by se Thatcher měla případně představit ve třetí řadě, nebo v nějakém jiném projektu ze vznikajícího universa.

Tak či onak, není nijak překvapivé, že další příběhy ze světa Star Wars vzniknou. První epizoda druhé řady si totiž vedla nadmíru dobře. Podle společnosti Reelgood sledovalo premiéru druhé řady ve Spojených státech 5,7 % diváků, kteří si v daný víkend zapnuli nějakou streamovací službu. To je třetí nejlepší výsledek po premiéře třetí řady Stranger Things (5,8 %) a druhé řady The Boys (7,2 %). Start seriálu The Mandalorian si před rokem nenechalo ujít 4,4 % diváků, tudíž je patrné, že o seriál je zájem a Disney jej rozhodně nenechá nevyužitý.

V galerii můžete vidět výtvarné návrhy ke druhé epizodě druhé řady.

Zdroj: Deadline

Foto: Disney

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest