Star Trek: Budoucnost je naplánovaná na sedm let dopředu

Star Trek: Budoucnost je naplánovaná na sedm let dopředu | Fandíme seriálům
CBS All Access
Zobrazit dalších 13 obrázků
Fanoušci současného Star Treku mohou jásat, oblíbenou sci-fi sérii uvidí na televizních obrazovkách minimálně do roku 2027.

Tvůrce Alex Kurtzman, jenž momentálně dohlíží na moderní podobu Star Treku, má sedmiletý plán pro populární sci-fi značku. V nedávném rozhovoru Kurtzman blíže představil své plány a potěšil fanoušky prohlášením, že na CBS All Access budou diváci vídat nové díly a série Star Treku až do roku 2027. O budoucnosti značky se rozpovídal v podcastu TV's Top 5 od Hollywood Reporteru.

Star Trek: Discovery obsadil první transgender a nebinární herce
 

Kurtzman v interview prohlásil: „Před pár dny jsem telefonoval s producenty Heather Kadin a Aaronem Baiersem, kteří se mnou spolupracují v Secret Hideout (produkční společnost), a společně jsme plánovali budoucnost na streamovací platformě [CBS All Access] až do roku 2027. Když to tady teď říkám, tak to samozřejmě není napevno vytesáno do kamene. Je to pouze nástin, který společně plánujeme. Vždy vše závisí na tom, jak jednotlivé pořady dopadnou u diváků. Musíte vzít v úvahu skutečnost, že od prvotní myšlenky po zahájení produkce to trvá rok a další rok, než jde pořad do vysílání. Musíte proto plánovat velice, velice dopředu, aby se vám vše vydařilo a zároveň předjímat duch doby, aby při uvedení byl projekt stále relevantní danému publiku. Proto plánujeme s dostatečným předstihem i různé aspekty výroby (např. bezpečnost a rozpočet), aby to působilo uvolněně a někdy improvizovaně, i když v tom žádná improvizace není.

V historii Star Treku bylo zatím pouze jedno temné období, kdy nebyly produkovány žádné seriály ani filmy, a to v rozmezí let 2005 až 2009. Absence skončila uvedením moderní podoby Star Treku pod taktovku J.J. Abramse, která přivábila ke značce novou generaci fanoušků. Momentálně běží na CBS All Access třetí série Star Treku: Discovery. CBS je zdá se se seriálem spokojená, neboť po uvedení prvních pěti epizod třetí sezóny, oznámila čtvrtou řadou, která by se měla začít natáčet již příští měsíc. V nadcházejícím roce bude uvedena i druhá řada Star Treku: Picard, premiéra by se mohla uskutečnit již během ledna 2021. Níže se můžete podívat na promo video k nadcházející epizodě Star Treku: Discovery.

Zdroj: Comicbook, Slashfilm

Foto: CBS All Access

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Trek

07.05.2009 | USA, Německo
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest