Walker Texas Ranger: Podívejte se, jak vypadá mladý náhradník Chucka Norrise

Walker Texas Ranger: Podívejte se, jak vypadá mladý náhradník Chucka Norrise | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nová podoba Walkera dorazí na televizní obrazovky v lednu, jak bude vypadat titulní hrdina?

Reboot oblíbeného seriálu Walker, Texas Ranger se blíží. V původní sérii, jež běžela v letech 1993 až 2001, ztvárnil ochránce zákona sympaťák Chuck Norris. Oddechový seriál z prostředí Dallasu byl plný klišé, moralizování a ohraných hlášek, ovšem díky charismatu Chucka Norrise si získal publikum nejen v USA a dočkal se celkem devíti řad a několika celovečerních filmů. Nová verze od stanice CW se bude snažit jít s dobou a zaujmout i teenagery, na které tato stanice cílí.  

Wonder Girl: Nástupkyně Wonder Woman rozšíří komiksový svět Arrowverse
 

V nové verzi s prostým názvem Walker se v titulní roli představí Jared Padalecki, který se proslavil především rolemi Sama v Lovcích duchů a Deana v Gilmorových děvčatech. Seriál i přes blížící se datum premiéry stanovené na 21. 1. 2021 nezveřejnil žádnou upoutávku se skutečnými záběry ani promo fotografie. Zatím jsme se dočkali pouze oznamovacího teaseru s logem seriálu. Nyní stanice CW zveřejnila krátké video, ve kterém Padelecki zve diváky k lednovému sledování Walkera. Na videu je nejzajímavější hercův vzhled. Dá se totiž předpokládat, že právě takto bude nový strážce zákona vypadat i v seriálu.

Walker vypraví příběh zlomeného vdovce a otce dvou dětí Sama Winchestera (Jared Padelecki), který se vrací domů do Austinu poté, co žil dva roky v utajení, když pracoval na případu sahajícím do nejvyšších míst. Po návratu domů ovšem zjistí, že ho čeká ještě více práce. Vyjma Padeleckiho v seriálu uvidíme Lindsey Morgan (The 100), Keegana Allena (Prolhané krásky), Cobyho Bella (X-Men: Nová generace), Violet Brinson (The Comey Rule), Molly Hagan (Truth Be Told) či Alexe Landiho (Chirurgové). Za seriálem stojí scenáristka Anna Fricke (Cena za lidskost, Red Band Society).

Níže se můžete podívat na promo video s Padeleckim a oznamovací teaser s logem seriálu.

Zdroj: Deadline

Foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest