Nova na Vánoce vsadí na české pohádky a disneyovky z posledních let

Nova na Vánoce vsadí na české pohádky a disneyovky z posledních let | Fandíme seriálům
Warner Bros., Disney, CBS, Bontonfilm, Bioscop
Zobrazit dalších 26 obrázků
Čím vším na Vánoce obdaří diváky stanice Nova?

Vánoční program na Nově bude letos divákům velmi povědomý. Nova opět na Štědrý večer vsadí na pohádku Jana Svěráka Tři bratři, která v hlavním vysílacím čase bude konkurovat vánoční klasice Sám doma na Primě a nové pohádce od ČT O vánoční hvězdě s Vojtou Kotkem a Terezou Rambou. Poslední večer letošního roku bude ve znamení silvestrovského vydání Televizních novin s humornými situacemi z domova i ze zahraničí a v premiéře speciál pořadu Tvoje tvář má známý hlas VII. Po půlnoci odvysílá Nova záznam letošního koncertu Marka Ztraceného v O2 areně.

ČT uvede na Vánoce čtyři nové pohádky, ověřené klasiky i premiérové snímky
 

Nova o Vánocích uvede řadu českých i zahraničních filmů nejen pro děti. Z českých pohádek se diváci kromě Tří bratrů mohou těšit na Čertovu nevěstu, O statečném kováři, Honza málem králem, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Nebojsu či Nejkrásnější hádanku. Nova na rozdíl od Primy vsadí i na řadu animovaných pohádek. V televizní premiéře představí předloňský snímek Yeti: Ledové dobrodružství, dále Ledové království, včetně dvou krátkometrážních speciálů Oslava v Ledovém království a Ledové království: Vánoce s Olafem, Hledá se Nemo, Hledá se Dory a Auta 3.

Disney
Ledové království: Vánoce s Olafem

​Televizní noviny budou po celý sváteční čas jako obvykle přinášet aktuální zpravodajství, na Druhý svátek vánoční 26. 12. Nova odvysílá Vánoční poselství prezidenta republiky. Stanice Nova Cinema během Vánoc nabídne mimo jiné komedie Vánoční prázdniny, Sex ve městě 2, Blbý a blbější, fantasy filmy Willow, Wonder Woman, Alenka v říši divů, Alenka v říši divů: Za zrcadlem, sci-fi Christophera Nolana Interstellar, historické drama Králova přízeň a animák Úžasňákovi. Trojice stanic Nova 2, Nova Action a Nova Gold zůstane u aktuálního vysílacího schématu. Nova 2 tak bude diváky i během Vánoc zásobovat sitkomy Přátelé, Dva a půl chlapa a Teorie velkého třesku.

CBS
Dva a půl chlapa

Nova Sport 1 uvede přímé přenosy ze dvou hracích dnů Evropské ligy UEFA s účastí českých týmů, finálové utkání MLS Cupu 2020 nebo čtvrtfinálové zápasy anglického ligového poháru Carabao Cupu. Od 24.12. Nova Sport 1 nabídne historické zápasy NHL, které připomenou mimořádné okamžiky v podobě prvního českého triumfu ve Stanley Cupu, prvního triumfu Jaromíra Jágra, nepřekonatelného Dominika Haška a další. V novém roce na ně navážou přímé přenosy nové sezony NHL. Nova Sport 2 bude od 22. 12. vysílat start nové sezony zámořské basketbalové ligy NBA. Pro basketbalové fanoušky budou připraveny tzv. NBA Sundays, tedy basketbalové neděle s večerními zápasy středoevropského času. Šipkaři nebudou ochuzeni o mistrovství světa v šipkách, jež vyvrcholí na stanici Nova Sport 2 a Voyo na přelomu roku.

Vánoční a silvestrovský program TV Nova v primetime:

24. 12. 20:15 Tři bratři, 21:55 Pretty Woman

25. 12. 20:20 Harry Potter a Relikvie smrti

26. 12. 20:20 Čertova nevěsta

31. 12. 19:30 Silvestrovské televizní noviny, 20:40 Tvoje tvář má známý hlas VII

Zdroj: Nova

Foto: Warner Bros., Disney, CBS, Bontonfilm, Bioscop

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Pretty Woman

23.03.1990 | USA
Komedie, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest