Spin-off s Ahsokou bude součástí provázaného seriálového světa Star Wars

Spin-off s Ahsokou bude součástí provázaného seriálového světa Star Wars | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Rangers of the New Republic, Ahsoka a The Mandalorian utvoří propojený seriálový svět a spějí ke společnému velkému vrcholu.

V pátém dílu druhé série The Mandaloriana se divákům předvedla Rosario Dawson v roli Ahsoky Tano, která si odkroutila debut v animovaném filmu Star Wars: Klonové války z roku 2008. Následně Ahsoka vystupovala v seriálech Klonové války, Povstalci a mihla se v Silách osudu. V epizodě The Mandaloriana nazvané The Jedi se nám postava odhalila v hrané podobě a zároveň tehdy odhalila skutečné jméno Baby Yody.

Převedení postavy z animované do hrané podoby nedopadlo vůbec špatně a proto fanoušky jistě potěšila zpráva, že se s postavou v podání Dawson neviděli naposledy. Už před několika měsíci se objevily jisté náznaky, že by se Ahsoka mohla dočkat vlastního seriálu a během Disneyho konference pro investory byl skutečně oznámen. V nabídce streamovací služby Disney+ jej bude možné najít příští rok o Vánocích pod názvem Ahsoka. V tu dobu by také měla dorazit třetí řada The Mandaloriana.

Star Wars: Andor - První ochutnávka z nové série Hvězdných válek
 

Zatím se neví, kolik bude mít Ahsoka epizod a ani detaily příběhu nebyly odhaleny, ale po událostech epizody The Jedi se dá předpokládat, že Ahsoka bude pokračovat v hledání imperiálního velkoadmirála Thrawna, který zmizel společně s Ezrou Bridgerem na konci čtvrté řady Povstalců. Výkonnými producenty budou Dave Filoni a Jon Favreau, pánové zodpovědní za The Mandaloriana, přičemž Filoni se ujme také pozice scenáristy.

Dalším oznámeným hraným seriálem byli Rangers of the New Republic, na němž se budou taktéž jako výkonní producenti podílet Favreau s Filonim. Spin-off se bude (stejně jako Ahsoka) odehrávat ve stejném období jako The Mandalorian a šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy prozradila, že všechny tři seriály budou spět k jakési velkolepé crossoverové události. Spekuluje se, že jako jedna z postav by se v seriálu mohla objevit Cara Dune (Gina Carano), jež v druhém The Mandalorianovi přes počáteční odmítnutí nakonec vstoupila do řad Nové republiky jako maršál.

V galerii můžete kouknout na loga Ahsoky a Rangers of the New Republic.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Disney Investor Day 2020

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest