Star Wars: Vzniká řada nových animovaných sérií, jedna je o C-3PO a R2-D2

Star Wars: Vzniká řada nových animovaných sérií, jedna je o C-3PO a R2-D2 | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 20 obrázků
Prvního animovaného traileru se dočkali klonoví vojáci z The Bad Batch a čekají nás také anime Star Wars.

Pokračujeme ve výčtu Star Wars seriálů, které byly ohlášeny na Disneyho prezentaci pro investory. Jako další se vlastního příběhu na Disney+ dočká oblíbená dvojice robotů C-3PO a R2-D2. Protokolární droid a pípající astromech jsou součástí Hvězdných válek od úplného začátku a narazit jsme na ně kupříkladu mohli ve všech devíti Epizodách.

Za svou existenci dvojka zažila celou řadu bitev, včetně těch, které rozhodly o osudu galaxie. Na rozdíl od Ahsoky nebo Landa A Droid Story nebude hraný, ale animovaný seriál. V něm se představí nový hrdina, jenž bude ve společnosti droidů plnit tajnou misi, kterou znají jenom oni dva. To je prozatím vše, co o seriálu prozradila Kathleen Kennedy, šéfka Lucasfilmu

Prostor byl věnován dalšímu animovanému seriálu s názvem Star Wars: The Bad Batch, jenž se během prezentace vytasil rovnou s prvním trailerem. Seriál se zaměří na skupinku klonů, s nimiž jsme se mohli potkat v sedmé sérii Klonových válek. Bližší informace o speciálním komandu vojáků se můžete dozvědět zde.

The Bad Batch: Nový Star Wars animák s jednotkou klonů dostal zelenou
 

Jak už upoutávka napovídá, časově bude jejich příběh zapadat do doby, kdy císař Palpatine oznamuje nástup galaktického Impéria. Po konci klonových válek se vojáci v čele s jejich vůdcem Hunterem nechají jako žoldáci najímat na odvážné mise a vedle toho budou hledat svoje místo v galaxii.

V traileru si můžeme všimnout, že se v seriálu objeví jedna stará známá postava. Cesta hrdinů se během jejich putování zkříží s cestou elitní vražedkyně Fennec Shand, kterou v The Mandalorianovi propůjčila tvář Ming-Na Wen. V jednom záběru se dokonce mihne i velkomoff Tarkin z řad Impéria.

Příznivce anime by mohly potom zaujmout Star Wars: Visions, což bude série deseti krátkometrážních anime filmů, na nichž se vyřádí ti nejlepší japonští tvůrci, kteří nám ukáží svět Star Wars jejich očima. To by v anime podobě mohlo vypadat slibně. Premiéra na Disney+ se potom očekává někdy příští rok.

PS: Náš video podcast a Mandalorianovi a budoucnosti Star Wars:

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Disney Investor Day

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest