Ledová archa: Dystopická jízda zamrzlou Zemí se dostane 3. řadu

Ledová archa: Dystopická jízda zamrzlou Zemí se dostane 3. řadu | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 14 obrázků
Přestože jsme ještě neměli možnost vidět 2. sérii, stanice TNT již odsouhlasila přípravu další.

První sezóna seriálové adaptace komiksové série Snowpiercer (Ledová archa) na sebe lákala výborně vypadajícími trailery a celkově vzbuzovala velké naděje. Po premiéře v loňském létě však přišlo lehké vystřízlivění - osmidílná řada se ve výsledku setkala spíše s lehce nadprůměrnými reakcemi a žádné vynášení do nebes se nekonalo. Očividně se však dostavil úspěch v otázce sledovanosti. Už zítra se totiž dočkáme druhé řady, která má poměrně velký potenciál a slibuje několik novinek.

Ledová archa: Nejnovější trailer na 2. sérii je našlapaný a naplno představuje nového záporáka
 

Tou nejdůležitější budiž velice zajímavé rozšíření hereckého obsazení o populárního Seana Beana, který se na krátkou chvíli ukázal již v první řadě. Britský herec známý díky Hře o trůny nebo bondovce Zlaté oko, se ujal role ústředního záporáka Josepha Wilforda, nejspíše se tedy můžeme těšit na zajímavou podívanou. Kvalitám druhé sezóny očividně věří i mateřská stanice TNT. Nově bylo totiž odhaleno, že Ledová archa dostane i třetí řadu, a to ještě před premiérou té druhé. Stejná situace nastala již v minulém roce, kdy byl seriál rovněž obnoven pro nadcházející řadu ještě před svým vydáním. 

Ledová archa se odehrává v dystopickém světě, kde celou Zemi pohltila nová doba ledová a lidstvo téměř vyhynulo. Poslední zbytky společnosti přežívají na palubě speciálního vlaku, ve kterém si však místní obyvatelé nejsou rovni a spadají do tvrdě daných sociálních vrstev. Citelný nárůst napětí na sebe tedy nenechává dlouho čekat. Látku už v roce 2013 ve stejnojmenném celovečerním snímku zpracoval jihokorejský režisér Bong Joon-ho (Okja, Parazit).

V hlavních rolích 2. řady se kromě Seana Beana vracejí Jennifer Connelly a Daveed Diggs. Česká premiéra nadcházející sezóny proběhne 25. 1. na Netflixu.

Foto: Netflix

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest