Stranger Things: Fotky z natáčení 4. řady ukazují návrat další známé postavy

Stranger Things: Fotky z natáčení 4. řady ukazují návrat další známé postavy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová řada populárního seriálu zaloví v minulosti.

V roce 2016 jsme se v hororovém sci-fi seriálu Stranger Things podívali do malého, klidného amerického městečka Hawkins, kde jsme se seznámili s partou mladých hrdinů. Nedlouho poté se v Hawkinsu začaly dít divné věci, které by se nikdy nestaly nebýt doktora a ředitele místní laboratoře Martina Brennera.

Za jejími zdmi Brenner dohlížel na řadu podivuhodných experimentů, přičemž jeden z nich se ošklivě zvrtnul, když nutil nebohou Eleven s psychokinetickými schopnostmi navázat kontakt s Demogorgonem, stvořením z alternativní dimenze. To mělo za následek, že příšera pronikla z dimenze do oblasti Hawkinsu, kde její řádění odneslo několik lidí. Že si Demogorgon své oběti nevybíral, se nepříjemně přesvědčil i samotný Brenner.

Stranger Things: Čtvrtá řada bude dosud nejstrašidelnější
 

Lidského záporáka si zahrál Matthew Modine, který si roli zopakoval ve druhé řadě. V ní jsme jeho postavu viděli ve vzpomínkách Eleven, ale také prostřednictvím iluze, kterou vytvořila další dívka s nadpřirozenými schopnostmi, Kali. Je ale možné, že Brenner není doopravdy mrtvý, což tvrdila jedna z postav v seriálu.

Na jejím tvrzení by zřejmě něco mohlo být, jelikož byl Modine zachycen na fotkách z natáčení čtvrté řady (viz níže). V první sérii šlo o zajímavou a záhadnou postavu, která měla navíc silné pouto s Eleven, takže buď tvůrci plánují Brennerův návrat mezi živé anebo se může zase objevit prostřednictvím flashbacků.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest