Zorro: Seriálový návrat maskovaného mstitele je na cestě

Zorro: Seriálový návrat maskovaného mstitele je na cestě | Fandíme seriálům
TriStar Pictures
Milovníci Zorra se mohou radovat, protože se v blízké budoucnosti dočkají zřejmě několika seriálů.

Dle informací serveru Variety losangeleská produkční společnost Secuoya Studios chystá zbrusu novou seriálovou verzi Zorra, odvážného maskovaného mstitele, kterého v roce 1998 a 2005 ztvárnil ve dvojici filmů (Zorro: Tajemná tvář a Legenda o Zorrovi) Antonio Banderas. Dobrodružné série se ujme coby režisér Španěl Javier Ruiz Caldera (Spiknutí, Superlópez). Podle Davida Martíneze ze Secuoya Studios jde o jednu z nejatraktivnější značek nejen ve španělsky mluvících zemích a nová verze by měla frančízu zmodernizovat, charaktery přiblížit dnešní době a více zohlednit ženské osazenstvo. Scénář by měl být prý kompletně hotov a sepsal jej Carlos Portela (seriál Velvet).

Pro úplnost připomeneme, že v prosinci loňského roku bylo oznámeno, že Zorrův (seriálový) comeback připravuje i Robert Rodriguez ruku v ruce se svojí sestrou, scenáristkou Rebeccou Rodriguez, a hereckou hvězdou Sofií Vergarou coby producentkou. V jejich vizi nemá být Zorro muž a masku si proto v tomhle případě nasadí žena. Hlavní hrdinkou bude Sola Dominguez, undergroundová umělkyně, jež se klasicky postaví za chudé spoluobčany a rovněž si to rozdá hned s několika kriminálními organizacemi. Děj má být zasazený do současnosti. Na režijní sesli usedne Rebecca.

Zdroj: Variety

Foto: TriStar Pictures (ilustrační, z filmu Zorro: Tajemná tvář)

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

DanielFF | 04.02.2021 18:55
Doufám, že si uvědomují, že když bude v hlavní roli žena, tak by se ta show měla správně jmenovat Zorra, nikoli Zorro :D spíš to podle mě bude na základě popisu woke slátanina. Rád se spletu, ale čím méně to bude napojené na původní frančízu, tím podle mě lépe. Alespoň, že to je v současnosti a ne v minulosti.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest