Přátelé: Herecký host se hvězdám po letech omlouvá za své chování

Přátelé: Herecký host se hvězdám po letech omlouvá za své chování | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit další 3 obrázky
Vzpomínáte na terapeuta Rogera, otravného přítele Phoebe? Jeho představitel možná ani nemusel příliš hrát...

Nestárnoucí sitcom Přátelé (Friends) během svých deseti sérií představil řadu hereckých hvězd v hostujících rolích. Mezi ty nejslavnější patří třeba George Clooney, Reese Witherspoon, Gary Oldman, Brad Pitt, Julia Roberts nebo Jean-Claude van Damme. V jedné epizodě seriálu se objevil i ve své době oblíbený herec Fisher Stevens, který si ve třinácté epizodě první řady zahrál psychiatra Rogera, se kterým krátce chodila Phoebe (Lisa Kudrow). Roger u party nebyl příliš oblíbený, protože neustále analyzoval psychické stavy lidí kolem sebe. A dle slov herce to s ním nebyl med i mimo kamery.

Fisher Stevens na své hostování v Přátelích zavzpomínal v rozhovoru pro Entertainment Weekly. Tehdy prý Přátelé ještě nebyli zdaleka tak populární, jako dnes. Když mu byla nabídnuta role, neměl tušení, o jaký seriál se vůbec jedná, protože televizi příliš nesledoval. Zalíbil se mu ale výborně napsaný scénář pro epizodu, a proto odletěl do Los Angeles, aby epizodu natočil. Tam ale zjistil, že epizoda byla razantně přepsána, což mu udělalo pramalou radost.

„Časté revize scénáře byly pro sitcomy docela běžnou věcí. A to já nevěděl. Choval jsem se hloupě. Říkal jsem ‚Co tím myslíte? To se mám přeučit repliky, které jste přepsali a které jsou horší, než co jste původně napsali?‘. Choval jsem se jako idiot.“ Dodává, že herce z Přátel už od té doby osobně nepotkal, ale věří, že kdyby jej viděli, vzpomněli by si jen na „toho snoba z New Yorku.“ Svá následná slova adresuje přímo hereckým kolegům ze seriálu: „Choval jsem se jako blbec. Omlouvám se. Choval jsem se nevhodně a udělal jsem chybu.“

Stevense možná jeho chování opravdu dlouho hlodalo, protože si na natáčení jedné epizody Přátel vzpomněl o dvacet pět let později a upřímně se omluvil. Navzdory nepříjemnému zážitku, který s hercem mohli mít ostatní aktéři seriálu, jeho chování mohlo být jistým faktorem v utváření záměrně otravného a nesnesitelného charakteru Rogera. Co na něm ale Phoebe viděla, to nevíme ani po pětadvaceti letech.

Fisher Stevens je známý pro své role ve filmech Číslo 5 žije, Neporazitelný nebo Experiment. Letos se objeví v očekávaném filmu Wese Andersona, Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening Sun (French Dispatch)

Pokud si psychiatra Rogera z Přátel nepamatujete, přikládáme ukázkovou scénu.

Foto: NBC

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest