Frasier: Seriálový psychiatr má nakročeno k návratu na obrazovky

Frasier: Seriálový psychiatr má nakročeno k návratu na obrazovky | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 10 obrázků
Oblíbený sitcom z přelomu milénia se může stát novou zbraní v souboji streamovacích služeb.

Že si mediální korporace ViacomCBS dělá nároky na trhu streamovacích služeb, jsme vás informovali v dřívějším článku. Svou dosavadní video službu CBS All Access oblékne do nového hávu pod názvem Paramount+ a do své nabídky přidá hromady a hromady titulů studia Paramount Pictures. Rozběhnout se to má už v tomto období – mluví se o březnu.

Jako každá streamovací platforma na nafukujícím se trhu s video obsahem, chtějí u Paramount+ přijít s něčím exkluzivním a v tomto případě to vypadá nadějně s veleúspěšným sitcomem Frasier, dobře známým i z našich obrazovek. Okolo oživení seriálu začalo být rušno, když videoslužba projevila zájem objednat desítku nových epizod. Kelsey Grammer, představitel titulní postavy, který se o sequel zajímá už léta, by měl o svém návratu už jednat. Podle zdrojů serveru Deadline byl rovněž osloven David Hyde Pierce, představitel Nilese Cranea, Frasierova bratra.

Jestli se podaří domluvit všechny známé i neznámé účastníky rychle, tak i tak by nové díly mohly být reálné nejdřív v průběhu příštího roku, protože Grammer i Pierce mají aktuálně závazky na jiných seriálech. To samozřejmě neznamená, že by se s přípravami otálelo. Na scénáři by měla už teď pracovat dvojice Joe Cristalli (Rodina na kousky) a Chris Harris.

V přiloženém videu můžete mrknout na podcast, který během minulého roku dostal na společný videochat herce z původního seriálu.

Foto: CBS

Zdroje: CBS, Deadline 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest