Městečko South Park: Po pandemickém speciálu si Cartman a spol. budou utahovat z vakcinace

Městečko South Park: Po pandemickém speciálu si Cartman a spol. budou utahovat z vakcinace | Fandíme seriálům
Comedy Central
Zobrazit dalších 13 obrázků
Tvůrci South Parku si jsou ochotni dělat legraci z čehokoliv, nyní přijde na řadu hodinový výstřel z vakcíny na Covid-19.

Stanice Comedy Central oznámila další hodinový speciál Městečka South Park. Po výborném zářijovém speciálu The Pandemic Special, který zkombinoval koronavirovou pandemii, nedostatky distanční výuky na základních školách a hnutí Black Lives Matter, se vytasí tvůrčí duo, Trey Parker a Matt Stone, s hodinovým speciálem South ParQ Vaccination Special.

Marvel Studios’ Assembled: Dokumentární série ukáže, jak se natáčela WandaVision a další komiksovky
 

Jak název napovídá, tvůrci navážou na pandemický speciál a podívají se za oponu problémů s vakcinací proti koronaviru a pravděpodobně se diváci dočkají i narážek na vpád do kongresu a následnou inauguraci současného prezidenta Joe Bidena. Písmeno Q v názvu naznačuje, že si speciální epizoda bude utahovat i z konspiračního hnutí QAnon. Neznámý autor, jenž začal konspiraci QAnon šířit na serveru 4chan v roce 2017, prohlašuje, že v USA existuje mocná síť pedofilních uctívačů satana, kteří unášejí děti, a že bývalý prezident Donald Trump je osobou, která vede tajnou válku proti této síti.

Stručný popis epizody zní následovně: „Občané South Parku se dožadují vysoce prestižní vakcíny na COVID-19 a oblíbená partička v čele s Cartmanem je podrobena těžké zkoušce, když se jim směšná militantní skupina pokusí zabránit v očkování jejich učitele na základní škole.“ Premiéra se uskuteční 10. 3.

Pandemický speciál uvedla stanice Prima Comedy Central, nyní přejmenovaná na Paramount Network, s českými titulky jen několik dní po americké premiéře. Tudíž se možná čeští diváci dočkají stejného přístupu i v březnu. Dvacátá třetí sezóna, v níž South Park dosáhl milníku 300 odvysílaných epizodu, skončila v roce 2019 a vloni se diváci dočkali pouze pandemického speciálu. Bohužel pro fanoušky stále nebylo ohlášeno, kdy se dočkáme plnohodnotné dvacáté čtvrté řady.

Zdroj: Variety

Foto: Comedy Cetral

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest