Terminátor: Kyborg z budoucnosti se vrátí… v anime seriálu

Terminátor: Kyborg z budoucnosti se vrátí… v anime seriálu | Fandíme seriálům
Orion Pictures
Zobrazit dalších 11 obrázků
Po šesti hraných filmech a jednom hraném seriálu, čeká terminátora opět cesta na malé obrazovky. 

Předloňský Terminátor: Temný osud po předchozím Terminatorovi Genisys dokázal pošramocené sérií trochu napravit reputaci, jenomže stárnoucí Arnoldův terminátor diváky nezaujal natolik, aby přišli v hojném počtu do kin. Plán na zamýšlenou novou trilogii se po finančním neúspěchu rozpadl jako domeček z karet a zajistil, že se kyborgové z budoucnosti na filmové plátno v dohledné době hned tak nevrátí.

Zabijácké stroje si cestičku najdou alespoň na malou obrazovku, kam časem dorazí v anime seriálu od Netflixu. Streamovací platforma se spojila se studiem Skydance, které produkovalo Genisys a Temný osud. Projekt je v rané fázi vývoje a veškeré detaily o příběhu jsou zatím drženy v tajnosti.

Lara Croft z Tomb Raideru se podívá na Netflix jako anime seriál
 

Jako showrunner byl najat  Mattson Tomlin, jenž se podílel na scénáři komiksovky The Batman. Tomlina těší, že Netflix a Skydance mu dají příležitost prozkoumat Terminátora způsobem, který bude odvážně bořit zavedené konvence.

Terminátor je jedním z nejznámějších příběhů, jaké kdyby byly vytvořeny a pro náš svět se postupem času stal relevantnějším. Anime seriál prozkoumá tento vesmír způsobem, jakým to ještě nikdo neudělal. Nemůžeme se dočkat, až fanoušci zažijí tuto úžasnou novou kapitolu epické bitvy mezi lidmi a stroji,“ dodal John Derderian, jenž se stará o obsah Netflixu v Japonsku

Na vzniku seriálu se bude podílet také japonské animační studio Production I.G, které má ve svém portfoliu kyberpunkovou klasiku Ghost in the Shell nebo sci-fi seriály Psycho-Pass a Guilty Crown. S Netflixem již například spolupracovali na Ghost in the Shell: SAC_2045.

Foto: Orion, TriStar

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

ukulelembo | 27.02.2021 20:11
Upřímě, cesta Terminátora na Netflix je jedním z nápadů, které napadli před časem i mě. Ono ostatně se značkou v aktuálním stavu ani nic moc jiného dělat nejde. Anime seriál, taky není úplně marný nápad, ale záleží jak bude proveden. Production I.G je solidní volba ovšem když se člověk ohledne za dosavadním anime portfoliem Netflixu, musí se ptát, jestli nás čeká další CGI paskvil, nebo se konečně rozhoupaj ke klasické animaci? Pevně doufám v druhou variantu, a silně se bojím té první. Každém případě doufám, že Arnold svou čestnou roli dostane. Bez něj Terminátor, není Terminátor. Do japonské verze pak můžou obsadit Tesshoua Gendu, který Arnolda do Japonštiny běžně dabuje.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest