The Flash se po spoustě průtahů vrací na obrazovky

The Flash se po spoustě průtahů vrací na obrazovky | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit dalších 15 obrázků
Pandemie koronaviru předčasně ukončila 6. sérii The Flashe. Teď konečně začíná 7., která dopoví nedokončený příběh.

Fanoušci seriálového The Flashe si zaslouží bobříka trpělivosti. Dosud byli zvyklí, že každá další řada začínala na podzim a s krátkými přestávkami nabídla 22 epizod, kterými fandy zásobila až do jara. Koronavirová pandemie tohle zásadním způsobem změnila. Pro 6. řadu se podařilo dokončit pouze 19. epizod. Pak bylo natáčení zastaveno a rozvyprávěný příběh se zastavil takříkajíc v půli věty. Bylo rozhodnuto, že 6. sezona už nebude pokračovat a na dosavadní dění se naváže na začátku řady sedmé. Ta se však vrátila k natáčení teprve v říjnu a to ještě bylo několikrát přerušeno kvůli COVIDu. Nakonec byla ještě odložena premiéra po tom, co stanice The CW dala přednost nové sérii Superman & Lois.

Definitivně se The Flash vrátí 2. března a okamžitě naváže tam, kde vyprávění skončilo. Iris je uvězněná v zrcadlovém vesmíru, hrdinové se potýkají s Evou McCulloch a Barryho rychlost je téměř pryč. První tři epizody 7. řady by měly tento příběh uzavřít a do značné míry jsou to epizody, které původně měly být posledními třemi díly minulé řady. Vzhledem k prodlevě se nicméně tvůrci rozhodli udělat jisté úpravy.

Některé souvisejí s covidovými omezeními. Dále scenáristé během pauzy příběh upravili tak, aby si rovnou začali připravovat půdu pro nový příběh 7. řady a všechno bylo daleko plynuleji provázané, než původně mělo být. O něco větší prostor by měla mít Caitlin Snow. Ta měla být na čas upozaděna, protože její představitelka Danielle Panabaker otěhotněla, avšak kvůli covidovým zdržením je herečka znovu k dispozici. Naopak byl ze seriálu vyhozený představitel Elongated Mana Hartley Sawyer, jehož starší nenávistné tweety po letech vybublaly na povrch. Pro dokončení příběhu postavy filmaři využijí skutečnosti, že dokáže měnit podobu.

Podle synopse se v první epizodě 7. řady nepovede experiment, který má zachránit Barryho (Grant Gustin) rychlost, ale Nash Wells (Tom Cavanagh) přijde s odvážným náhradním plánem. Iris (Candice Patton) v zrcadlovém vesmíru učiní šokující objev a Cecile (Danielle Nicolet) se postaví Rose Dillon (Ashley Rickards).

O zbytku sezony zatím víme, že by měl být rozdělený na několik kapitol. Elongated Man by se s novou tváří mohl objevovat i v budoucnu, ale tvůrci zatím tuhle možnost jednoznačně nepotvrdili. Místo toho prozradili, že jeho příběh naplánovaný pro 7. řadu převezme jiná postava. Ačkoliv Elongated Man bude v budoucnu chybět, nadále by v seriálu měla dostávat prostor jeho milá Sue Dearbon (Natalie Dreyfuss). Příběhová linka Joa Westa by se měla točit kolem soudobých společenských problémů, které v současnosti zažívají Spojené státy. Fanoušy Arrowa snad potěší, že by se měl ukázat David Ramsey jako John Diggle. A zdá se, že po tom, co se v seriálu zatím jenom mihnul, se jako hlavní záporák 7. řady představí Godspeed, další populární rychlík z komiksů. Postavě dosud propůjčoval hlas BD Wong.

Podklady a foto: The CW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Karel | 01.03.2021 11:30
Ježiši proč? tahle ubulená hovadina kterou nikdo nesleduje už má sedm sérií?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest