Zakletý v čase: Seriálová verze sci-fi romantiky s Rachel McAdams nabírá obsazení

Zakletý v čase: Seriálová verze sci-fi romantiky s Rachel McAdams nabírá obsazení | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Předloha filmu Zakletý v čase se dočká televizní verze od tvůrce Dr. Who, kdo si v seriálu zahraje?

Stanice HBO od roku 2018 připravuje seriálovou adaptaci románu The Time Traveler's Wife od Audreyho Niffeneggera. Román se dočkal v roce 2009 filmového zpracování s názvem Zakletý v čase a hlavní role si zahráli Rachel McAdams a Eric Bana. Jednalo se o slušnou oddechovku, která si celosvětově přišla na 101 milionů dolarů. Po dvou letech příprav se konečně blíží natáčení seriálu a my víme, kdo ztvární romantickou dvojici.

Nový Sex ve městě odhalí, co Carrie a spol. provádějí jako padesátnice
 

Hlavní role si zahrají Rose Leslie, již většina diváků zná díky roli Ygritte ve Hře o trůny, a Theo James (trilogie Divergence). Příběh se bude točit kolem bystré, rebelské a svéhlavé Clare (Rose Leslie), která po většinu svého života uchovávala úžasné tajemství. Od svých šesti let měla Clare imaginárního přítele, laskavého a zábavného muže, který se objevuje v lesích za jejím domem a vypráví jí příběhy o budoucnosti. Návštěvy tajemného Henryho (Theo James) jsou zářivými skvrnami jejího jinak všedního dětství. Jak roky plynou a vyroste z ní krásná mladá žena, začne si uvědomovat, že její přítel není imaginární, ale že je to cestovatel v čase, navštěvující ji z budoucnosti. A není to jen z jakékoli budoucnosti, je z její budoucnosti. Clare má skutečné rande s osudem. Jednoho dne potká mladého muže jménem Henry DeTamble, jehož bude velmi dobře znát, ale on ji vidí poprvé. Stane se manželkou cestovatele v čase.

O scénář se postaral Steven Moffat, tvůrce seriálového Sherlocka a Pána času. Moffat seriál produkuje spolu s autorem knižní předlohy a producenty Brianem Minchinem (Pán času) a Sue Vertue (Sherlock). The Time Traveler's Wife stále nemá stanovené předběžné datum premiéry.

Zdroj: Variety

Foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zakletý v čase

14.08.2009 | USA
Drama, Fantasy, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest