České a slovenské HBO Go nabídne všechny epizody seriálu Přátelé

České a slovenské HBO Go nabídne všechny epizody seriálu Přátelé | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Populární sitcom bude k dispozici i s dabingem.

Několik let byli čeští diváci zvyklí, že si všechny epizody populárního seriálu Přátelé (Friends) mohli kdykoliv pustit na Netflixu. Streamovací gigant za práva zaplatil v průběhu let souhrnně několik set milionů dolarů. Což může působit jako astronomická suma za jeden archivní seriál, ale divácký zájem o oblíbené sitcomy s velkým počte epizod je na streamu enormní. Nakonec společnost Warner, která seriál vyrobila, Přátele Netflixu licencovat přestala, protože si otevřela vlastní velkou streamovací službu – HBO Max. V zámoří už byste na ní Přátelé našli delší dobu, mezinárodně zůstali na Netflixu o něco déle – zřejmě proto, že rozšíření HBO Max po světě trvá.

Nakonec ale licenční práva Netflixu vypršela, a i když na HBO Max pořád ještě čekáme, máme tu alespoň HBO Go, kam sice Warner nezařazuje ze svojí nabídky úplně všechno, ale postupně tam toho nabízí víc a víc (naposledy jsme mohli vidět kupříkladu Justice League Zacka Snydera, souběžně se zbytkem světa). Právě na HBO Go budou nově v Česku i na Slovensku Přátelé k vidění. V nabídce budou všechny epizody a to jak v původním znění s titulky, tak v českém a slovenském dabingu. Přátelé budou na HBO Go k dispozici od 15. 4. 

Už brzy také přibude úplně nová epizoda. Po několika odkladech (způsobených pandemií) se na jaře konečně začne natáčet dlouho plánové setkání herců po letech. Stále přesně nevíme, jakou vlastně bude mít podobu, ale čekáme něco ve stylu posezení na gauči z kavárny, kde herci po letech zavzpomínají, jaké to tenkrát všechno bylo.

Foto: Warner

Zdroj: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest