Supergirl: Poslední řada komiksového seriálu právě začala

Supergirl: Poslední řada komiksového seriálu právě začala | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 1 obrázek
Superman a Lois dostali další řadu, nový Flash je obsazen a další zprávy z Arrowverse.

Nová řada Supergirl právě začala. Stejně jako ostatní komiksově seriály ze světa Arrowverse nebylo možné dokončit kvůli pandemii minulou řadu a tak má začátek 6. série za úkol dovyprávět neuzavřený příběh z minula. Hrdinové v čele se Supergirl (Melissa Benoist) se tedy pokusí zastavit Lexe Luthora. Toho v Arrowverse hraje John Cryer a jak předvádí níže přiložený trailer, jde v této podobě o značně komickou postavičku. Připomeňme si, že 6. řada Supergirl je poslední, seriál zcela uzavře. Dosavadní řady u nás nabídl Netflix, snad přinese i tu šestou.

Superman & Lois

Máme tu ale i další novinky z provázaného komiksového světa Arrowverse. Seriál Superman & Lois boduje. Seriál měl skvělé recenze, kdy si recenzenti pochvalovali, že po nějaké době byl Superman konečně zase zpracovaný tak, aby to odpovídalo ideálům komiksové předlohy. A sledovanost také byla velice dobrá. Premiéru si naladilo v USA 1,7 milionu diváků, což je nejlepší sledovanost v Arrowverse od crossoveru Crisis on Infinite Earths z roku 2019. Následně si dalších 1,5 milionu diváků naladilo seriál v USA online, což je mezi premiérovými epizodami streamingový rekord stanice CW. A velký zájem dlouho nezůstal bez odezvy, seriál už stačil být obnovený pro 2. řadu.

Batwoman

Dále je na řadě Batwoman. Ta v posledních dnech přichystala pro fanoušky velké překvapení, když ukázala, že Kate Kane žije a odhalila, kdo v roli vystřídal Ruby Rose, jež seriál po první řadě opustila. V té samé epizodě, ve které fanoušci viděli zafačovanou Kate, se ale ukázal také Black Mask, populární záporák z komiksů. Na plátně se v této roli nedávno vyřádil Ewan McGregor, seriálová verze bude podle všeho daleko umírněnější. Bylo potvrzeno, že do role byl obsazený Peter Outerbridge, známý například ze seriálu Prezident v pořadí.

The Flash

Poslední novinka se týká seriálu The Flash. Do toho byl obsazený nový Flash. V průběhu série jsme potkali celou řadu Flashů. Už od začátku je s námi Barry Allen, následně se přidali Jay Garrick nebo Wally West. Teď přišel čas pro Barta Allena. V komiksech vystupuje také pod jménem Impulse a je to vnuk Barryho narozený ve 30. století. V seriálu to má být rovnou syn Barryho a Iris. Ti se ho pokusí naučit trpělivost. Víc zatím o postavě nevíme. Ani na kolik epizod se ukáže. Zřejmé je pouze to, že má hrdinům pomoci v boji s „dosud největší hrozbou“ a má se objevit v jubilejní 150. epizodě seriálu. Hrdinu ztvární Jordan Fisher. V minulosti se postava už jednou televizního zpracování dočkala, když ji v seriálu Smallville ztvárnil Kyle Gallner.

Zdroje: Variety I, II, Deadline I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest