Them: V domě straší, ale bigotní sousedi jsou děsivější

Them: V domě straší, ale bigotní sousedi jsou děsivější | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový hororový seriál předcházejí skvělé recenze. Nový trailer láká na uhrančivé vizuální výjevy i společenskou satiru.

9. dubna uvidíme na streamovací službě Amazon Prime nový hororový seriál Them. Jde o první řadu zamýšlené antologie, jež se zaměřila na hrůzy života na historickém americkém předměstí. Černošská rodina se v 50. letech přestěhuje do vilkové čtvrti v Kalifornii. Doufá v lepší zítřky, místo toho na ni čekají více či méně rasističtí sousedé a dům, ve kterém straší. Po prvním traileru je tu nová upoutávka, jež opět slibuje silnou vizuální složku, která z utrpení mladé rodiny udělá řádné panoptikum.

V zámoří už byly zveřejněné první recenze, které hovoří o tom, že zlo ukryté pod povrchem americké idylky se podařilo vykreslit znamenitě – jablečné koláče prý ještě nikdy nepůsobily tak děsivě. Kritici chválí, jak je série natočená a zahraná. Vypíchnutí jsou především představitelé rodičů, Ashley Thomas a Deborah Ayorinde a Alison Pill, jež hraje nejvýraznější figuru ze sousedství. Čeká na nás prý dávka sedmdesátkové exploatace v kombinaci se s komentářem k iluzi padesátkové idylky. Kritici hovoří o tom, že Them je seriál opravdu hodně drásavý, který je až nepříjemné sledovat a prakticky nikdy nám nedá vydechnout. Zároveň by ale mělo jít o poutavou podívanou, od níž neodtrhneme oči.

Dále hrají Shahadi Wright Joseph (My), Melody Hurd, Ryan Kwanten (Pravá krev) a Javier Botet. Autory jsou Little Marvin, Lena Waithe, David Matthews a Larysa Kondracki. Premiéra na Amazon Prime proběhne 9. 4.

Podklady a foto: Amazon Prime Video, ohlasy: Rotten Tomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest