Živí mrtví: Počátek konce: Nové epizody přinesou razantní změny

Živí mrtví: Počátek konce: Nové epizody přinesou razantní změny | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 4 obrázky
Návrat „Počátku konce“ se blíží a vztahy mezi postavami se zásadně přepíší. Známe nové obsazení a jsou tu upoutávky.

Po zimní pauze se už 11. dubna vrátí na obrazovky Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead), mladší seriálový bratříček Živých mrtvých. Ten se začal vysílat v roce 2015, nabídl zcela nové postavy, přenesl děj na západní pobřeží Spojených států a zpočátku ukazoval společnost těsně po vypuknutí zombie nákazy. V centru pozornosti bylo několik rodin, které se snažily protloukat, jak se dalo. Mezitím seriál poskočil v čase, z původních postav zbyla hrstka a obsazení doplnily dvě postavy z hlavní série – Morgan (Lennie James) a Dwight (Austin Amelio).

Dosavadní epizody 6. řady byly kriticky dobře hodnocené, jako možná to vůbec nejlepší, co seriál dosud nabídl. Na konci 5. řady se hrdinové dostali do područí skupiny, co si říká Pionýři, vedené nekompromisní Virginií (Colby Minifie). Během dosavadních epizod 6. řady každá epizoda sledovala život hrdinů mezi Pionýry a Morganovu snahu o jejich záchranu.

Zbývající epizody 6. řady budou podle vrchního šéfa Scotta M. Gimpla plné odhalení a smutku. Morgan (Lennie James) zesílí svoji snahu o záchranu přátel ze spárů Virginie a jejích Pionýrů. Virginia (Colby Minifie) se zoufale snaží najít svou ztracenou sestru a ochránit svoje opevněné osady před nebezpečím z vnější i zevnitř. Série ukáže, co život pod nadvládou Virginie udělal s jednotlivými členy skupiny protagonistů, kteří se dříve navzájem považovali za rodinu. Vzniknou nová spojenectví, staré vztahy budou zničené a navždy se přepíše rozložení sil. Všichni budou nuceni si zvolit stranu a konečně zjistí, co znamená nápis „Konec je začátek“, který se všude možně začal objevovat.

Sérii doplní tři nový herci. John Glover (The Good Wife, Smallville), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) a Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Glover v traileru působí jako vůdce nějaké nové skupiny a je označený jako „král bláznů“. O zbylých nováčcích zatím nic nevíme. Ve svých dosavadních rolích se dále vracejí Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Mo Collins, Alexa Nisenson, Karen David, Colby Hollman, Zoe Colletti, Jenna Elfman a Rubén Blades. Výkonným producentem série je Scott M. Gimple, showrunnery jsou Andrew Chambliss a Ian Goldberg.

Níže si můžete přehrát dosud zveřejněné upoutávky. Seriál vyrábí americká stanice AMC, v Česku Živé mrtvé: Počátek konce nabízí Amazon Prime Video.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest