Pam and Tommy: Seriál o sex tape Pamely Anderson nabírá posily

Pam and Tommy: Seriál o sex tape Pamely Anderson nabírá posily | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Další klíčová postava skandálního příběhu slavného manželského páru byla obsazena. Seznamte se chlípným "strejdou Miltiem".

V nekonečné záplavě nových seriálů a minisérií není vůbec lehké obstát proti silné konkurenci a vybojovat přízeň diváků. Je na to recept. Děj musí být lákavý, herecký ansámbl zajímavý, nejlépe s velkými jmény, okolo projektu by se měli motat šikovní tvůrci a projekt následně vypustit na velkou streamovací službu. Pam & Tommy, chystaná minisérie o videu na němž jsou explicitně zachyceny milostné hrátky herečky Pamely Anderson a hudebníka Tommyho Lee, má vše zmíněné a nabírá další silnou hereckou posilu.

Hvězdu Pobřežní hlídky snad představovat nemusíme. Pamela Anderson spolu s Tommym Lee prožila v polovině devadesátých let bouřlivý románek a několikaleté manželství. Jejich vztah měl vše, co lákalo nenasytný bulvár: večírky, drogy, žárlivé scény a fyzickou konfrontaci. Nejvíce pozornosti si ovšem vysloužilo video, na němž jsou explicitně zachyceny milostné hrátky hvězdného páru. To se stalo virálním ještě před samotnými sociálními sítěmi. A právě o lechtivém videu osmidílná minisérie služy Hulu pojednává.

O režii všech epizod se postará Craig Gillespie (Já, Tonya), Anderson ztvární talentovaná Lily James a do Leeho se převtělí Sebastina Stan. Seth Rogen si zahraje dělníka, který video údajně odcizil. Novým přírůstkem je pak talentovaný Nick Offerman, kterého můžete znát z minisérie Devs. Ten ztvární Strejdu Miltieho, statného úspěšného legendárního porno herce, jehož chování hraničilo se sociopatií. Strejda Miltie distribuoval věhlasnou pásku, v příběhu tak sehraje klíčovou roli.

Datum premiéry ještě není známo, z minisérie by ovšem mohl vzejít zajímavý kousek. Craig Gillespie má s režírováním skandálních příběhů zkušenosti a herecký ansámbl je našlapaný. Těšíte se? V galerii si připomeňte Pamelu Anderson v její nejslavnější roli.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest